15. april 2021
#1743162
Foto: Ulrik Mathorne
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erfaren spidskandidat får endnu en chance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erfaren spidskandidat får endnu en chance

Liberal Alliance stiller igen med Elisabeth Stieper-Tofte som spidskandidat ved kommunevalget.

Hillerød - 28. marts 2021 kl. 16:43

Liberal Alliance er nu klar til kommunalvalget i november og har valgt Elisabeth Stieper-Tofte som partiets spidskandidat.

»Liberal Alliance sidder ikke i den nuværende kommunalbestyrelse i Hillerød kommune, og byrådet har i den grad behov for en liberal stemme«, skriver partiet i en pressemeddelelse.

Liberal Alliance vil ifølge pressemeddelelsen arbejde for at sikre bedre rammer for både kommunale og private daginstitutioner, skoler og plejehjem, bedre planlægning af infrastruktur, bedre erhvervsbetingelser, mindre bureaukrati i administrationen og endelig bedre inddragelse af kommunens mange lokalråd.

Elisabeth Stieper Tofte har stillet op ved de seneste to kommunalvalg. I 2013 var hun nummer to på listen, da Liberal Alliance fik valgt Jonathan Nielsen ind i byrådet. Ved valget i 2017 var hun som nu partiets spidskandidat, men hendes 205 personlige stemmer var ikke nok til en plads i byrådet.

- Elisabeth har solid erfaring fra seneste valgkamp og klare liberale holdninger. Det kombineret med Elisabeths evner til at samarbejde ser jeg som et stort aktiv for Liberal Alliance og vores muligheder for at opnå mandat til kommunalvalget, udtaler lokalformand Ulrik Mathorne.

Liberal Alliances kandidater opstiller sideordnet.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?