2. december 2020
Arkivfoto
Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endnu en elev på teknisk skole smittet med corona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu en elev på teknisk skole smittet med corona

Hillerød Tekniske Skole har sendt endnu en klasse hjem til virtuel undervisning, efter elev i lørdags blev testet positiv med Covid-19

Hillerød - 26. oktober 2020 kl. 10:52
Af Mdt

Hillerød Tekniske Skole, U/Nord, modtog mandag besked om, at en elev blev testet positiv for Covid-19 i lørdag, den 25. oktober. Skolen har derfor valgt, at den klasse, hvor den smittede elev går, ikke møder ind til fysisk undervisning, men i stedet modtager virtuel undervisning, skriver skolen i en pressemeddelelse.

arrow Læs også: Orienteringsaften på teknisk skole rykker online

Eleverne møder ind igen, når alle elever er testet negativ, og i øvrigt har været symptomfri i 48 timer, fortæller uddannelsesdirektør for Hillerød Tekniske Skole Tina Steinbrenner.

Bestiller test

Efter eleven modtog den positive test i lørdags, meddelte eleven det til sin lærer, oplyser skolen, og alle i klassen har hen over weekenden modtaget besked om ikke at møde op mandag og at bestille tid til test.

De øvrige klasser fortsætter undervisningen som planlagt.

Også en smittet i sidste uge

Også tirsdag i sidste uge - altså den 20. oktober - var der en elev, som blev testet positiv for Covid-19, på Hillerød Tekniske Skole, og den elevs klasse blev også sendt hjem til virtuel undervisning, oplyste skolen.

arrow Rekordsmitte i Hillerød
30. oktober 2020 kl. 15:24 Opdateret: kl. 15:24
arrow Klasse sendt hjem efter corona-smitte
30. oktober 2020 kl. 10:46 Opdateret: kl. 10:43
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?