23. november 2017
Ved en af Emergenza-koncerterne på Rust i København havde Aji en elev med fra lydstudiet i Hillerød Øst, hvor han er ansat. Foto: Tore G. C. Rich
Ved en af Emergenza-koncerterne på Rust i København havde Aji en elev med fra lydstudiet i Hillerød Øst, hvor han er ansat. Foto: Tore G. C. Rich
Foto: Tore G. C. Rich
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Emergenza blev til to koncerter for Aji

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Emergenza blev til to koncerter for Aji
Hillerød - 15. april 2017 kl. 12:44
Af Tore Rich
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bandet FoxX med Hillerød-rapperen Aji er ude efter to runder i Emergenza. Mens FoxX arbejder på at få deres første plade ud, fortsætter Aji arbejdet i lydstudiet i Østhuset, hvor han får de unges musik frem. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Rapperen Aji deltog med vennen dj'en og produceren Christoffer Alexander Dela-Westerberg og deres bandnavn FoxX i den internationale musikkonkurrence- og festival Emergenza, hvor musikere på vej frem i mere end 20 lande kæmper om en pladekontrakt hos Marshall Records. Det blev til to koncerter på Rust i København for et par hundrede mennesker, inden de røg ud. Men selvom musikerparret ikke gik hele vejen, er Aji, med det borgerlige navn Ajmal Hewaddoost, glad for, at han fik lejlighed til at slå det nye bandnavn fast.

- Det har været meget intenst fra min side af. 2. omgang gik bedre, jeg var ikke så anspændt i kroppen. Det var meget for at vise, hvad jeg personligt kan. Jeg synes, det gik pissegodt, jeg har opfyldt alle mine egne krav, det skal gå godt performancemæssigt og med stemmen. Jeg har markeret det Foxx-image i hovedet på de folk, der var der, og alle hos Emergenza fik opmærksomhed på FoxX, siger Aji til Frederiksborg Amts Avis.

Næste skridt for de to musikere er at udgive deres første EP, som de allerede har materiale til, under navnet FoxX, og så vil de gerne til udlandet. Blandt andet er Christoffer Alexander Dela-Westerberg kommet med i DJ-selskabet Ninja Records, hvilket kan give ham spilletid i udlandet, fortæller Aji, der håber, at det også kan give optrædener, hvor han kan være med.

- Vores mål er at skille os ud fra mainstream i Danmark og så spille udlandet, siger Aji.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk