20. oktober 2018
Sebastian spiller en ekstrakoncert, samme dag som den allerede udsolgte koncert. Foto: Susanne Øhrgaard
Sebastian spiller en ekstrakoncert, samme dag som den allerede udsolgte koncert. Foto: Susanne Øhrgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ekstrakoncert med Sebastian

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ekstrakoncert med Sebastian
Opdateret 09. januar 2018 kl. 14:50
Hillerød - 09. januar 2018 kl. 14:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Tore G. C. Rich
Efter den første koncert med Sebastian blev udsolgt på 30 timer, da den blev annonceret midt i december, er det nu lykkedes Klaverfabrikken at sikre sig en ekstra solokoncert med kunstneren.

Det sker efter stor interesse for at komme på venteliste til den første koncert. Ekstrakoncerten spilles samme dag, den 22 april, men klokken 20.00 og er sat til salg på Klaverfabrikken.dk. Den udsolgte koncert spilles forinden klokken 15.00.

Sebastian har siden 1970 har solgt mere end to millioner plader til de danske vinyl, kassette og cd-reoler. Sebastian har med sin unikke tilgang til det danske sprog skabt dansk kulturskat i snart fem årtier. Koncerten bliver solo og helt tæt på publikum i Klaverfabrikkens store sal med plads til 250 siddende publikummer.

- Det er helt nyt for os, at artisterne spiller ekstrakoncerter på Klaverfabrikken. Peter Belli formåede at gøre det i efteråret, og nu gør vi det igen. Det er næsten helt uvirkeligt at det sker to gange med så kort mellemrum, når ikke det er sket før, siger Jens Jepsen, daglig leder Klaverfabrikken.

Han oplyser, at man fra billetsalget kan se, at publikum kommer fra hele regionen.

- Koncerterne med de store artister er en stor hjælp til, at flere får øjnene op for Klaverfabrikken, og på den måde bliver nysgerrige på nogle af alle de andre kulturtilbud vores mange frivillige skaber sammen, siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk