9. december 2019
Anne, Sanne og Lis har i løbet af året spillet både i Royal Arena og på Smukfest i Skanderborg, og i næste uge kommer den legendariske trio til Hillerød. Foto: Hans Jørgen Johansen
Anne, Sanne og Lis har i løbet af året spillet både i Royal Arena og på Smukfest i Skanderborg, og i næste uge kommer den legendariske trio til Hillerød. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ekstra billetter sat til salg til koncert med Anne, Sanne og Lis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ekstra billetter sat til salg til koncert med Anne, Sanne og Lis
Hillerød - 13. august 2019 kl. 09:24
Af Camilla Bjørkman Aagaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De oprindelige 2800 billetter til koncerten med Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen på Posen fredag den 23. august blev hurtigt udsolgt, men nu er 400 nye billetter sat til salg til koncerten.

Billetterne er til salg på klaverfabrikken.dk, og man skal ifølge arrangørerne Klaverfabrikken og KlubFrivillig skynde sig, hvis man vil sikre sig en plads til koncerten med den legendariske trio, der helt ekstraordinært er blevet gendannet i 2019.

Det er de to frivillige foreninger Klaverfabrikken & KlubFrivillig der står bag sommerens koncerter

på Posen i Hillerød og de glæder sig over, at rammerne er ved at være på plads.

- Det er vigtigt for os, at alle får en god koncertoplevelse. Derfor har vi ikke sat alle billetter i salg, før vi fik gennemanalyseret pladsen af topprofessionelle og erfarne koncertfolk. Det er en stor produktion der kommer til Hillerød og alt skal spille, siger leder af Klaverfabrikken, Jens Jepsen, i en pressemeddelelse.

Udover koncerten med Anne, Sanne og Lis står de to foreninger også bag en stor koncert med Mads Langer på Posen dagen før, nemlig torsdag den 22. august.

Vigtige frivillige
Det er en ordentlig omgang at håndtere store koncertproduktioner og mange koncertgæster. Derfor er mange frivillige fra både KlubFrivillig og Klaverfabrikken en del af de to koncerter. Alt fra opstilling, klargøring, teknik, service, hygge og nærvær er der frivillige der hjælper til med.

- Allerede nu er det helt fantastisk med frivilligopbakningen både fra KlubFrivillig og

Klaverfabrikkens medlemmer. Det er så skønt at mærke, hvordan rigtig mange tager ejerskab og har lyst til at gøre koncerterne til en god oplevelse for alle omkring dem. Endnu engang kan vi konstatere hvor langt man kan nå med en stærk frivilligkultur.

Billetterne er i salg på www.klaverfabrikken.dk.

grafik køb billede