18. januar 2019
De to ejendomme på Slotshusene og Slotsgade er blevet solgt for 145 millioner kroner. Pressefoto
De to ejendomme på Slotshusene og Slotsgade er blevet solgt for 145 millioner kroner. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ejendomme solgt for trecifret millionbeløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejendomme solgt for trecifret millionbeløb
Hillerød - 05. august 2018 kl. 05:52
Af Camilla Bjørkman
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Topdanmark Ejendom sælger to boligudlejningsejendomme i Hillerød til Core Property Management for en samlet pris på 145 millioner kroner, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Core Property Management har købt to ejendomme på Slotshusene og Slotsgade i Hillerød, der begge har udsigt ud over Slotsøen og med Frederiksborg Slot i horisonten. Der er i alt 5.562 m2, som er fuldt udlejet og indeholder private lejeboliger og enkelte erhvervslejemål.

Sælgeren, Topdanmark, er meget tilfreds med handlen, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Ejendommene var som udgangspunkt ikke sat til salg, men vi anså et salg på dette niveau som attraktivt for os. EDC Erhverv Poul Erik Bech fik derfor mandat til at undersøge, om der var potentielle købere på markedet. Det var der, og vi er tilfredse med handlen, siger Søren Kempf Holm, CEO i Topdanmark Ejendom.

Afgørende lokalkendskab
EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet handlen gennem en struktureret salgsproces, hvor det lokale erhvervscenter i Hillerød har rådgivet Topdanmark om den rigtige salgspris.

- Handlen markerer, at i et marked med prisstigninger, er lokalkendskab altafgørende for, at ejendomme kan blive frasolgt en portefølje på det helt rigtige tidspunkt. Vi præsenterede sagen til nøje udvalgte køberemner, og det førte til et konkret købstilbud på ejendommene fra Core Property Management, fortæller Michael Thulstrup, der er storkundechef i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Interessant beliggenhed
Core Property Management har erhvervet ejendommene til Core Bolig VIII, som rejste en milliard kroner i egenkapital i 2017. Der er dermed købt boligejendomme for 3,2 milliarder kroner til dette ejendomsselskab.

- Vi finder ejendommene interessante grundet beliggenheden tæt ved Frederiksborg Slot med park og sø. Vi har erhvervet andre boligejendomme i området, som er i en positiv udvikling. Vi vil nu optimere driften på ejendommene efter de templates, vi tidligere har haft succes med, siger Niels Lorentz Nielsen, adm. direktør i Core Property Management.

Landets største forvalter
Core Property Management er Danmarks største udbyder og forvalter af ejendomsfonde med en samlet balance på godt 22 milliarder kroner fordelt på 425 ejendomme med 14.100 lejemål. Fokus er på boligudlejningsejendomme i Tyskland, Danmark og Polen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk