4. juni 2020
Foto: Kim Rasmussen
Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter p-kaos ved koncert: Om to uger er det slut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter p-kaos ved koncert: Om to uger er det slut
Hillerød - 19. januar 2020 kl. 20:58
Af Janne Mulvad
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da cirka 3400 mennesker lørdag aften skulle hjem efter åbningskoncerten i Royal Stage gav det kaos på parkeringspladsen. Samtlige biler skulle ud af den samme udkørsel til Milnersvej, og for nogen gæster betød det 40 minutter i en stort set stillestående kø, mens andre hurtigere slap ud på Milnersvej igen. Især de gæster, der havde parkeret på parkeringspladsen på den anden side af Pøleåen måtte finde tålmodigheden frem.

arrow Læs også: Festen blev skudt i gang i Royal Stage

Direktør i Royal Stage, Carsten Larsen, lover at det bliver bedre.

- Så snart de er færdige på vejen med at lave venstresving og højresvingsbane bliver det ændret, så der kommer en udkørsel fra begge parkeringspladser, siger han, som er blevet lovet, at vejarbejdet er færdigt om 14 dage.

Han synes i øvrigt at koncerten gik godt, med en god stemning og kunstnere, der kom godt ud over scenekanten. Men Royal Stage slap ikke for problemer på den første store aften.

I begyndelsen af Rasmus Seebachs koncert var der lydproblemer, og allerede efter det første nummer forsvandt lyden med et stort brag. Ifølge Carsten Larsen var det ikke anlægget i Royal Stage, der ikke fungerede, men det udstyr, musikerne havde med, der ikke virkede. Teknikerne fik lyden tilbage, men da Rasmus Seebach ville slutte af og havde annonceret »Under stjernerne på himlen«, forsvandt lyden igen med et brag. Teknikerne forsøgte igen at få lyden tilbage, men det lykkedes ikke. Det endte med, at publikum i salen sang omkvædet, mens det store orkester spillede svagt i baggrunden, og Rasmus Seebach stod og lavede hjertetegn med hænderne til publikum.

Det ærgrer selvfølgelig Carsten Larsen, som fortæller, at det ikke var Royals Stages anlæg, der ikke virkede, men musikernes medbragte udstyr.

- Det var meget irriterende, for folk tror det var vores anlæg. Man må bare sige, at det var godt, det kun var ekstranummeret, det gik ud over, siger han.

Et fadølsanlæg gav også udfordringer på åbningsaftenen.

- Vi havde lidt udforinger med et af anlæggene, som skummede lidt, og vi skal have fundet ud af, hvad der var galt med det, siger han.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?