10. december 2019
Som noget helt nyt får H&M en stor H&M Home-afdeling med interiør til hjemmet. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Som noget helt nyt får H&M en stor H&M Home-afdeling med interiør til hjemmet. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter knap to år: Nu åbner kæmpe H&M

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter knap to år: Nu åbner kæmpe H&M
Hillerød - 15. november 2018 kl. 09:22
Af Camilla Bjørkman Aagaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På torsdag i næste uge åbner den nye 2000 kvadratmeter store H&M, der har været næsten to år undervejs.

- Det er to år siden til januar at arbejdet gik i gang, og derfor er det selvfølgelig også vildt spændende, at butikken åbner lige om lidt. Jeg prøver at sige til de andre, at de skal huske at nyde processen, som vi er i lige nu. De skal huske at mærke efter og nyde det, som vi har ventet på i over halvandet år. Vi glæder os rigtig meget, og vi glæder os selvfølgelig mest til reaktionen fra vores kunder, siger Store Manager Malene Christiansen, mens hun viser rundt i butikken.

- Vi har styr på det, men vi har selvølgelig travlt lige nu. Heldigvis har vi god hjælp fra personalet i butikken samt ansatte fra nogle af vores andre butikker, tilføjer hun.

Butikker slået sammen
Malene Christiansen skal være chef 60 medarbejdere. De kommer primært fra byens to andre H&M'er - den midlertidige butik i hjørnet mellem Deichmann og Tinderbox i SlotsArkaderne, der allerede er lukket, og butikken i Gallerierne, der lukker på lørdag. Søndag er store flyttedag, hvor varerne fra butikken i Gallerierne skal rykkes til den nye store butik.

- Det giver god mening, at vi kun har én butik i Hillerød, og især når vi har fået muligheden for at lave en så stor butik, som vi har nu. Det giver også mere mening for kunderne, som ikke oplever, at de bliver sendt rundt mellem de to butikker, men at det hele er samlet ét sted, siger Malene Christiansen.

Nyhed: H&M Home
De mange kvadratmeter giver mere plads mellem stativerne, og udover tøj til herrer, damer og børn, undertøj, sportstøj og accessories er der også blevet plads til helt nye varergrupper: Sportstøj til børn og serien »blue«, der er tøj til unge drenge. Herudover er der en stor afdeling med H&M Home med interiør til køkkenet, soveværelset, børnene og stuen. H&M Home findes nord for København kun i H&M i Lyngby og nu også i Hillerød.

- Man har kunnet købe det online i et stykke tid. Det er noget, som vi oplever, at der er stor interesse i fra kundernes side. Man har haft muligheden for at lave afdelingen i den nye butik, fordi der er plads, og så har man gjort det, siger Malene Christiansen.

På åbningsdagen uddeler H&M vouchers på 100 kroner til de første 100 kunder i butikken. Vouchers uddeles på den røde løber, når Malene Christiansen har klippet den røde snor. Der vil være kaffe hele dagen til kunderne fra en kaffevogn, som SlotsArkaderne har sørget for, og i butikken er der 25 procent på en valgfri vare fra H&M Home.

grafik køb billede