9. juli 2020
Med aftalen mellem E.ON og Hillerød Forsyning om, at Hillerød Forsyning overtager Skævinge Fjernvarme fra 1. januar 2013, håber E.ON, at det lykkes Hillerød Forsyning at sænke priserne for fjernvarmekunderne.
Med aftalen mellem E.ON og Hillerød Forsyning om, at Hillerød Forsyning overtager Skævinge Fjernvarme fra 1. januar 2013, håber E.ON, at det lykkes Hillerød Forsyning at sænke priserne for fjernvarmekunderne.
Foto: Svend Klarskov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: E.ON håber på lavere priser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

E.ON håber på lavere priser
Opdateret 21. december 2012 kl. 19:57
Hillerød - 21. december 2012 kl. 13:55
Af Tore G. C. Rich
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hillerød: Med aftalen mellem E.ON og Hillerød Forsyning om, at Hillerød Forsyning overtager Skævinge Fjernvarme fra 1. januar 2013, håber E.ON, at det lykkes Hillerød Forsyning at sænke priserne for fjernvarmekunderne.

arrow Læs også: E.ON mister fjernvarmeværk

Fjernvarmeværket i Skævinge er blandt de ti dyreste i landet, og kunderne betaler dobbelt så meget som dem, der i dag er tilsluttet Hillerød Forsyning. Med overtagelsen forventer Hillerød Kommune, at priserne bliver næsten halveret for borgerne i Skævinge.

- Hillerød Forsyning har været en forhandlingspartner, der har grebet sagen seriøst an. Når begge parter har viljen til at opnå et mål, så findes der løsninger. Der har tillige været fuld politisk opbakning fra Hillerød Kommune og i særdeleshed fra borgmester Kirsten Jensen (S) til projektet. Derfor har vi nu aftalen på plads. Vi håber, at de nye ejere får held med at sætte prisen ned, som de har mulighed for, siger direktør i E.ON Varme Danmark ApS Henrik Rasmussen i en pressemeddelelse.

Selvom de nye priser gælder fra 1. januar, finder selve overdragelsen først sted 1. april 2013.

- Vi har længe været enige om principperne for overdragelsen og nu er det lykkedes at få de sidste detaljer på plads i en aftale. Målsætningen har været at sikre attraktive priser for vores kunder i Skævinge. Vi vurderede, sammen med Hillerød Forsyning, at den bedste model var at overdrage hele Skævinge Fjernvarme til Hillerød Forsyning. Der er nu lykkedes, siger Henrik Rasmussen.

E.ON står fortsat for driften af værket indtil 1. april 2013. I tiden indtil overdragelsen arbejder E.ON og Hillerød Forsyning i fællesskab på at sikre en uproblematisk overdragelse.

Fra E.ONs side vil man løbende holde sine kunder opdateret om den videre proces, oplyser E.ON.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?