25. juni 2021
En dreng, der var på vej til skole, blev i morges ramt af en bil i krydset mellem Prinsens Vænge og Jespervej. Foto: Jens Berg Thomsen
En dreng, der var på vej til skole, blev i morges ramt af en bil i krydset mellem Prinsens Vænge og Jespervej. Foto: Jens Berg Thomsen
Foto: Jens Berg Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dreng kørt ned på vej til skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dreng kørt ned på vej til skole

En mandlig bilist ramte i morges en 15-årig cyklist i et kryds i Hillerød Øst.

Hillerød - 17. maj 2021 kl. 19:51
Af Ann-Sophie Meyer

En 15-årig dreng fik sig en stor forskrækkelse og et ordentligt slag på hoften, da han i morges blev kørt ned af en bil på vej til skole. Det oplyser drengens mor til Frederiksborg Amts Avis.

Ulykken skete i krydset mellem Prinsens Vænge og Jespervej omkring klokken 07.30. En mandlig bilist, der havde vigepligt, nåede ikke tidsnok at opdage den 15-årige dreng, som kom kørende på sin cykel, og det resulterede i et mindre sammenstød.

Den mandlige bilist steg ud af bilen og hjalp den 15-årige, som efterfølgende cyklede videre i skole.

Da drengen nåede frem til skolen og fortalte, hvad der var sket, blev drengens forældre kontaktet.

Drengen har efterfølgende været en tur på skadestuen, og drengens mor oplyser, at drengen er forslået og muligvis har forstuvet sin hofte.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?