2. juni 2020
#328061
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Døde lejere har fået stævning fra pensionskasse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Døde lejere har fået stævning fra pensionskasse
Hillerød - 04. november 2019 kl. 09:42
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Omkring 100 beboere i Frederikshave i Hillerød er blevet stævnet af pensionskassen PKA. Pensionskassen har stævnet lejerne, som er PKA's egne medlemmer, for at få en højere husleje. Det skriver Politiken.

Ifølge avisen var flere af stævningerne sendt til lejere, der var døde, ligesom pensionskassen tidligere har fået lejeforhøjelsen underkendt i huslejenævnet. Lejerne modtog stævningerne i løbet af foråret og afventer nu boligrettens afgørelse.

- Nogle af beboerne er i mellemtiden flyttet på plejehjem, og andre var døde, så det er boet, som er stævnet. Det er virkelig barske metoder, siger Lars Bo Andersen, der er formand for Frederikshave Beboerforening, til Politiken.

Huslejestigningerne, som PKA gerne vil have gennemført, ligger på mellem 200 og 400 kroner og begrundes med stigende omkostninger ved drift af ejendommene.

Nikolaj Stampe, der er ejendomsdirektør i PKA, siger til Politiken, at pensionskassen »er opmærksom på, at det kan være en ubehagelig oplevelse som privatperson at modtage en stævning«.

- Men det er den formelle tilgang, som lejeloven foreskriver, siger han til avisen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?