3. august 2021
Mikkel Hansen, der tørnede ud for PSG og vandt i finalen mod Aalborg Håndbold søndag aften, kan se frem til testkampen i Royal Stage mod Sverige i juli. Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix
Mikkel Hansen, der tørnede ud for PSG og vandt i finalen mod Aalborg Håndbold søndag aften, kan se frem til testkampen i Royal Stage mod Sverige i juli. Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Direktør om landskamp i Royal Stage: - Det er så super fedt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør om landskamp i Royal Stage: - Det er så super fedt

Tidligere i år gik en drøm i opfyldelse for Royal Stage, der husede det danske kvindelandshold for første gang. Nu er det herrernes tur

Hillerød - 15. juni 2021 kl. 14:55
Af Thomas Kellermann

Mens EM i fodbold er på de flestes læber, løber endnu en kæmpe sportsbegivenhed, nemlig OL i Tokyo, om få uger af stablen. For at forberede sig har det danske håndboldherrelandshold planlagt en testkamp mod Sverige, som skal spilles 12. juli. Det skal såmænd foregå i Royal Stage i Hillerød.

arrow Læs også: Se billederne: Håndboldherrerne begejstrede i Royal Stage

"Det er så super fedt at få herrelandsholdet til Royal Stage. Det bliver ikke større," siger Carsten Larsen, der er direktør i Royal Stage i Hillerød, og som har svært ved at skjule sin begejstring.

Kvindelandsholdet havde ligeledes to testkampe i marts, hvilket Carsten Larsen var ovenud lykkelig for. Og det er især efter en god oplevelse i marts, at herrelandsholdet nu også vil spille i Hillerød.

"Det kom i stand, fordi de var rigtig glade og tilfredse ved at være her. Og så har man den her landskamp, som jo er revanche for VM-finalen, hvor Sverige blev nummer 2, så det er en rigtig sjov kamp," siger Carsten Larsen.

I forhold til publikum vides det endnu ikke præcist hvor mange, der bliver plads til. Et sted mellem 1500 og 2000 er indtil videre Carsten Larsens skøn.

"Jeg håber, vi kan vise, at vi har rammerne og kan levere det, der skal leveres, så det ikke bliver sidste gang, landsholdet skal til Hillerød og spille".

Den første af Danmarks fem gruppekampe spilles ved OL i Tokyo den 24. juli klokken 14.30 dansk tid. Her møder det danske herrelandshold Japan.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?