19. oktober 2021
Michael Thomsen har 25 års jubilæum i NCC. Pressefoto
Michael Thomsen har 25 års jubilæum i NCC. Pressefoto
Foto: Jeppe Bøje Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Direktør fejrer 25 års jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør fejrer 25 års jubilæum

Michael Thomsen har 15. oktober været ansat i 25 år i NCC

Hillerød - 11. oktober 2021 kl. 14:36

Den 57-årige direktør Michael Thomsen fra Hillerød har fredag 15. oktober 25-års jubilæum i NCC, Civil Engineering.

Michael Thomsen er uddannet ingeniør fra Horsens Teknikum og efter har efterfølgende suppleret med en HD i Organisation & Ledelse fra Handelshøjskolen i København. Før han kom til NCC, var han i Geoteknisk Institut i næsten 10 år, hvor han i en stor del af tiden arbejdede på Storebæltsforbindelsen, før han fik lyst til nye udfordringer.

Han tiltrådte i 1996 en stilling i det daværende Rasmussen og Schiøtz som projektleder for et nyt forretningsområde for styret boring. Det førte til opgaver i hele Norden og Polen.

I 2001 fik Michael som afdelingschef ansvar for den samlede forretning for strømpeforing og styret boring i NCC Danmark.

Projektdirektør

I 2004 blev han udnævnt til projektdirektør og fik dermed også ansvar for alle opgravningsfrie aktiviteter, vand, afløb og udførelse af renseanlæg i NCC. Efter 10 år med vækst i forretningsområdet blev Michael Thomasen i 2014 udnævnt til områdedirektør.

I 2016 fik han titel af direktør med ansvar for Infraservice, som bestod af anlægsaktiviteter og vejservice, og han er i dag direktør for forretningsområdet Infra, som rummer 250 medarbejdere, der blandt andet udfører opgaver inden for anlæg, kabler, fjernvarme, vand og afløb samt genopretningsopgaver indenfor vejområdet og klimasikring.

"Michael kendetegnes som en leder, der sætter mennesket i fokus med base i værdierne tillid og ærlighed. Michael elsker at få sine kollegaer til at præstere, dette med lige respekt om han taler med en kollega i gravemaskinen, eller om det er en kollega på kontoret," skriver NCC i pressemeddelelsen.

Fritid på cyklen

Michael Thomsen bor i Hillerød med sin kæreste Pernille. Til sammen har de tre voksne døtre.

I sin fritid bruger han mange timer på sin racercykel sammen med sine gode venner i cykelklubben CC Hillerød. Han elsker også det element af konkurrence, der ligger i at deltage i cykelløb på sin racercykel.

Rejser du til udlandet i år?