17. januar 2019
Dario Campeotto kan opleves i Uvelse Kirke 8. august. Pressefoto
Dario Campeotto kan opleves i Uvelse Kirke 8. august. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dario Campeotto synger i Uvelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dario Campeotto synger i Uvelse
Hillerød - 26. maj 2018 kl. 20:57
Af Janne Mulvad
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sommerfestdagene i Uvelse byder 8. august på en sommerkoncert med Dario Campeotto i Uvelse Kirke, arrangeret af Uvelse Menighedsråd.

Den legendariske, evigt unge og sprudlende Dario Campeotto har været kendt siden 1961, hvor han vandt det danske Melodi Grand Prix med sangen 'Angelique'. Herfra gik det stærkt:

- Jeg plejer at sige, at jeg vandt Melodi Grand Prix i 1961, og så har jeg ikke været hjemme siden. I hvert fald ændrede sejren mit liv totalt, for efter sejren begyndte en hæsblæsende turné, der varede en 2-3 år, fortæller han.

Det letteste i verden ville være at fortsætte refrænsanger-karrieren, men sådan skulle det ikke være, Dario havde mod på at prøve kræfter med andre af branchens forskellige facetter. Gennem årene har man oplevet ham i mange forskellige sammenhænge, og Dario Campeotto har bl.a. kastet sig over musicals, film, revyscenerne og ikke mindst de utallige TV-transmissioner med blandt andet radiounderholdningsorkestret. Det beviser blot, at Dario Campeotto formåede at tage udfordringerne op, og at han hører til blandt eliten indenfor dansk Showbizz.

Billetter á kr. 150,00 (begrænset antal) kan købes kontant eller på kirkens MobilePay hos Byens Bedste Brugskunst, Lyngevej 3, Uvelse, 3550 Slangerup, mandag-torsdag kl. 9.00-16.00, fredag kl. 9.00-17.30 og lørdag kl. 12.00-15.00. Der er intet billetsalg ved døren. Kirkedøren åbnes kl. 19.00.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk