22. juli 2019
Trommeslageren Ihan Haydar fra bandet L.I.G.A er blandt de portrætterede på slottet. Foto: Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot
gallery icon

Se billedserie

Trommeslageren Ihan Haydar fra bandet L.I.G.A er blandt de portrætterede på slottet. Foto: Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danske stjerner portrætteres på slottet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danske stjerner portrætteres på slottet
Hillerød - 06. februar 2019 kl. 04:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Særudstillingen »Scenesat« rummer et stort udvalg af Claus Peuckerts fascinerende portrætfotografier, der blandt andre tæller Benny Andersen, Mikkel Hansen, Lars Løkke Rasmussen, Prins Joachim, Andreas Bo, Casper Christensen og Frank Hvam samt trommeslageren Ihan Haydar.

Claus Peuckert er født i Thisted i 1965. Han er selvlært fotograf og arbejder med flere genrer, herunder reklame og reportage, men portrættet ligger hans hjerte nært. De udstillede portrætter er primært taget inden for de seneste tre år.

- Portrætter kan løses på så mange måder og det bliver tit til en kreativ legeplads for mig, og jeg arbejder meget med iscenesættelse. Jeg vil gerne overraske og gå lidt længere end bare at affotografere en persons fysiske fremtoning. Der må gerne være lidt flere lag af personen, som taler til beskueren. Når folk betragter et portræt, beskuer de en anden person. Men samtidigt reflekterer de også lidt over deres egen personlighed og spejler sig i den andens portræt, siger Claus Peuckert i en pressemeddelelse.

Den nye udstilling »Scenesat« kan ses på Frederiksborg Slot fra den 8. februar til den 12. maj.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede