12. maj 2021
Allan Høj roser borgmester Kirsten Jensens håndtering af sagen om en udvidelse af J. Jensens forretning i Uvelse. Foto: Allan Nørregaard
Allan Høj roser borgmester Kirsten Jensens håndtering af sagen om en udvidelse af J. Jensens forretning i Uvelse. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Vores visionære og modige borgmester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Vores visionære og modige borgmester
Hillerød - 27. april 2021 kl. 09:38
Af Allan Høj, Foreningen J. Jensens Naboer, Nørre Herlevvej 2, Lynge

Hillerød kommune skal prise sig lykkelig over at have en visionær og modig borgmester, der sammen med flertallet af byrådet kan se, at verden ikke er den samme som for 10 år siden. De kan se, at byggeplaner skal ske i dialog og overordnet samspil mellem borgere, landskab, miljø, klima, lokalsamfund og ikke kun ud fra erhvervslivets interesser. Desuden lægger de vægt på den demokratiske proces, og at ingen har mulighed for blot at trække en lokalplan i en billetautomat på Rådhuset.

Flertallet i byrådet har loven bag sig, når de ikke giver tilladelse til J. Jensens ønsker om et upcyclingcenter på Højlundevej. J. Jensens trusler og personangreb er beklagelige. Hillerød er en erhvervsvenlig kommune, og jeg er overbevist om, at erhvervslivet til enhver tid vil fortrække retskafne politikere, der ser samfundet som en helhed, frem for politikere, der ligger under for økonomisk afpresning og ensidige erhvervsinteresser.

De færreste er imod genbrug og en bæredygtig fremtid. Men det skal naturligvis ske i en balance med alle de andre hensyn, der skaber en attraktiv kommune. Derfor er afvisningen af upcyclingcenteret rigtigt og velbegrundet.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?