18. april 2021
S vil gerne være med til at prioritere og udbygge cykelstinettet, blandt andet på Milnersvej, skriver Mie Lausten. Arkivfoto
S vil gerne være med til at prioritere og udbygge cykelstinettet, blandt andet på Milnersvej, skriver Mie Lausten. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Vi har ikke penge til alle cykelstier med det samme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Vi har ikke penge til alle cykelstier med det samme
Hillerød - 03. februar 2021 kl. 15:55
Af Mie Lausten (S), byrådsmedlem, Socialdemokratiet

Cyklistforbundet Hillerød har den 21. januar i et debatindlæg spurgt til prioriteringen af nye cykelstier i Hillerød.

arrow Læs også: DEBAT: Cykelstier i Hillerød og mangel på samme

I Socialdemokratiet arbejder vi for, at man kan færdes sikkert i trafikken i vores kommune. Vi har ikke penge til det hele med det samme, og vi må og vil gerne være med til at prioritere og udbygge cykelstinettet.

Vi starter med cykelstien på den sidste del af Slotsgade og den første del af Frederiksværksgade. Det er en trafikeret strækning, hvor der længe har manglet en sti, og som kan finansieres inden for det vedtagne budget. Den sidste del af cykelstien på Milnersvej vil Socialdemokratiet også prioritere højt. Den skal vi have fundet en løsning på.

Vi havde håbet på, at borgerne i langt højere grad ville benytte Banestien, når der kom skiltning op, men vi kan se, at det ikke sker i praksis.

Vi mener i Socialdemokratiet, at den bedste løsning opnås ved, at Milnersvej-cykelstien tænkes sammen med en ordentlig løsning på Marie Mørk-krydset og en cykelsti på Søndre Jernbanevej. Det vil tilsammen blive et stort projekt, som kommer til at koste mange penge.

Socialdemokraterne vil derfor tage stilling til disse og andre stier, når der kommer svar på ansøgningen om tilskud til cykelstiprojekterne fra staten.

arrow DEBAT: Prioriter en sikker vej for skolebørn
28. januar 2021 kl. 16:01 Opdateret: kl. 14:59
arrow DEBAT: Flere cykelstier
25. januar 2021 kl. 17:17 Opdateret: kl. 14:18
arrow DEBAT: Manglende snerydning livsfarlig for cyklister
21. januar 2021 kl. 17:46 Opdateret: kl. 12:59
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?