17. oktober 2021
Der skal handles, og der skal skabes håb, uden at problemerne fortrænges, skriver Johnny Christiansen, som opfordrer til, at man deltager i den store klimademonstration 25. september. Arkivfoto: Adobe Stock
Der skal handles, og der skal skabes håb, uden at problemerne fortrænges, skriver Johnny Christiansen, som opfordrer til, at man deltager i den store klimademonstration 25. september. Arkivfoto: Adobe Stock
Foto: DisobeyArt - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Tragikomisk klima og naturkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Tragikomisk klima og naturkamp
Hillerød - 19. september 2021 kl. 17:52
Af Johnny Christiansen, Maltevang 17, 3400 Hillerød

Den helt store gode nyhed er, at for første gang, siden Coronaen kom frem, er der lagt op til stor demonstration i København for klima, natur og miljø.

Det er 25. september kl. 13 på rådhuspladsen og med march til Christiansborg, hvor der er talere og boder mv. - og det slutter kl. 16.

Det bliver en glad og munter oplevelse med fokus på dyr, natur og klima og med sang og musik - masser af skilte og bannere og folk klædt ud som dyr!

Så fat børn og børnebørn, kærester og venner og andre, du vil dele glæden med.

Måske kan vi følges fra Hillerød Station kl. 11.30?

Det tragiske er selvfølgelig, at begrundelsen for, at det er så vigtigt at samles, er en presset natur og en truende klimakatastrofe.

Jeg er selv en ældre mand, men dog aktiv i Bedsteforældrenes Klimaaktion. Her diskuterer vi ansvar og strategier, og her påskønner vi også de mange tiltag, der gøres på miljø og klimaområdet.

Men, men vi vender igen og igen tilbage til det tragiske i, at vækst og forbrug kommer før de nødvendige tilpasninger af samfundet i en bæredygtig retning.

Den CO2-skabte klimakatastrofe kommer uundgåeligt og vil skabe radikalt dårligere leveforhold for vores børn og børnebørn.

Der skal handles, og der skal skabes håb, uden at problemerne fortrænges.

Regering og politikere på alle niveauer skal presses - så ud på gaden og deltag i denne glade manifestation.

Bedsteforældrene tager afsted ca. kl 11.30 fra Hillerød station d. 25 - og vi vil da være glade for at følges med så mange andre som muligt.

ps. - adresser for klimaaktive grupper i Hillerød på: Klimahillerod.dk

Rejser du til udlandet i år?