11. maj 2021
Michael Liesk. Pressefoto
Michael Liesk. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Skal skattekort afgøre beslutning om J. Jensen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Skal skattekort afgøre beslutning om J. Jensen?
Hillerød - 02. maj 2021 kl. 16:25
Af Michael Liesk, Kandidat til KV 21 SF, Humlehaven 16, 3400 Hillerød

Et flertal uden om SF og Socialdemokratiet har på det senest møde i byrådet udsat den endelige beslutning om en lokalplan godkendelse til J. Jensens genbrugsanlæg. I 11 time skifter Enhedslisten og de Radikale der ellers i første omgang har markeret deres modstand mod lokalplanen. Et massivt pres fra store dele af erhvervslivet og de borgerlige partier har nu fået flertallet til udskyde beslutning med henblik på yderligere dialog med borgerne og virksomheden.

Virksomheden har på baggrund af høringssvar fra DN og ikke mindst borgerne i området fået det røde kort, så trækker J. Jensen skattekortet og truer med en fraflytning. En udskydelse af lokalplan beslutningen vil skabe yderligere utryghed for de borger der nu gennem måneder med høringssvar og debatindlæg har kæmpet for at skabe tryghed i deres hverdag.

Der har været afholdt borgermøde, der er samelet underskrifter og ikke mindst ønsker J. Jensen åbenbart ingen anden placering. Hvad er det så lige de borgerlige partier Enhedslisten og de Radikale tror en udsættelse kan ændre.

Er det sådan her vi fremover skal forvente, at de beslutninger der skal træffes på bagrund af de demokratiske processer med lokalplaner kan udskydes, blot der fremsættes de rette trusler og lægges et massivt pres.

SF Hillerød er ikke modstander af genbrug, men vi lytter til de bekymrede borger, forholder os til miljøet, naturen og beliggenheden.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?