11. maj 2021
Hvorfor præsenterer Venstre og J. Jensen ikke det, de mener er relevant for en ændret politisk stillingtagen, spørger Knud P. Hansen. Arkivfoto: Allan Nørregaard
Hvorfor præsenterer Venstre og J. Jensen ikke det, de mener er relevant for en ændret politisk stillingtagen, spørger Knud P. Hansen. Arkivfoto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Nu venter vi på Venstre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Nu venter vi på Venstre
Hillerød - 03. maj 2021 kl. 16:17
Af Knud P. Hansen, Ladegårdsvangen 8, 3400 Hillerød

Med Venstres ønske om udsættelse af lokalplansforslaget om "genbrug" i Uvelse, hvor argumenterne bl.a. er, at Klaus Markussen (V) mener, at mulighederne ikke er udtømt, samt at virksomheden (pr. mail) nu er indstillet på at imødekomme mere af det, der bekymrer borgerne, og som reelt drejer sig om RØG, STØJ og MØG - og om dit og mit drikkevand!

arrow Læs også: J. Jensens naboer dybt skuffede over udskydelse

Det, der kan overraske, er, at man til et åbent byrådsmøde ikke præsenterer blot en flig af det virksomheden sammen med Venstre mener, er relevant for en ændret politisk stillingtagen? Der er trods alt gået fire års undersøgelser forud? Det kan ligeledes undre, at Venstre - sammen med virksomheden - forsøger at få det til at se ud, som om modstanderne af projektet er imod grøn omstilling?

Men hvis Venstre og virksomheden samt formanden for C4, Jesper Følbæk Nielsen, kan komme med nye løsninger på problemstillingen, er det naturligvis OK. I modsat fald må argumenterne desværre ses som erhvervslivets gentagne forsøg på at diktere egne vilkår!

arrow I 11. time: Flertal udskyder beslutning om genbrugscenter
28. april 2021 kl. 20:59 Opdateret: kl. 20:59
arrow Da Jensens genbrugsdrøm blev knust efter ti års arbejde
24. april 2021 kl. 10:28 Opdateret: kl. 19:41
arrow Byggegigant har fået nok: Slut med skat til Hillerød
24. april 2021 kl. 06:01 Opdateret: kl. 19:42
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?