23. juni 2021
Byråd vil med en ny Facebookgruppe være med til aktivt at sikre en konstruktiv debat, når det kommer til politiske emner, skriver Thomas Elong. Pressefoto
Byråd vil med en ny Facebookgruppe være med til aktivt at sikre en konstruktiv debat, når det kommer til politiske emner, skriver Thomas Elong. Pressefoto
Foto: Jens Astrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Med magt følger ansvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Med magt følger ansvar
Hillerød - 05. maj 2021 kl. 15:09
Af Thomas Elong, byrådsmedlem for Venstre, Slotsvænget 39, 3400 Hillerød

Tonen i debatten diskuteres flittigt i nyhederne, og det er ikke uden grund. Mange oplever, at vejen til tasterne ikke altid er baseret på sund fornuft, og at mange skriver ting, som man næppe ville sige til folk ansigt til ansigt. Derfor vil Hillerød Byråd være med til aktivt at sikre en sund og konstruktiv debat, når det kommer til politiske emner.

arrow Læs også: Ny Facebook-gruppe: Politikere står sammen mod skældsord og hadbeskeder

Derfor har jeg taget initiativet til Facebookgruppen "Demokrati i Hillerød", hvor alle byrådspartier er med til at sikre den gode og faktuelle tone, når emner som ældrepleje, nomineringen eller klimaspørgsmål skal debatteres.

Samtlige partier har bakket op om at skabe en platform, hvor vi kan debattere relevante emner, og gruppen er endnu et bevis på det gode samarbejde i Hillerød Byråd.

Facebookgruppen kan findes på Facebook ved at søge på "Demokrati i Hillerød".

God debat.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?