11. maj 2021
Der er højst et par landbrugsejendomme, der ligger i bare lidt nærhed af J. Jensen, skriver Philip Pedersen. Arkivfoto: Allan Nørregaard
Der er højst et par landbrugsejendomme, der ligger i bare lidt nærhed af J. Jensen, skriver Philip Pedersen. Arkivfoto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: J. Jensen er ude på landet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: J. Jensen er ude på landet
Hillerød - 03. maj 2021 kl. 16:49
Af Philip Pedersen, Birkedalsvej 3, 3200 Helsinge

Det er interessant at følge skriverierne om J. Jensens recycling-anlæg. Jeg kørte derfor forbi virksomheden på Højlundevej. Det er da ude på landet!

arrow Læs også: J. Jensens naboer dybt skuffede over udskydelse

Der er højst et par landbrugsejendomme, der ligger i bare lidt nærhed af virksomheden. Og de har vel også deres påvirkning af miljøet? Med mindre det er lystejendomme, som ejerne måske (?) har købt efter, at J. J. var etableret på deres matrikel.

Tilbage står, at Hillerøds byråd tilsyneladende ikke ønsker en virksomhed i kommunen, der arbejder med recycling af byggematerialer.

Fordi der nødvendigvis kommer lidt mere støj og trafik. Men unægtelig i en meget god sags tjeneste, og som må medvirke til fx mindre grusgravning.

Det vanskeligt at forestille sig, at der kan være områder i kommunen, hvor en sådan virksomhed overhovedet kan placeres. For ude på landet: Der er den allerede. Kør forbi!

Måske ønsker byrådet alene butiks-, kontor- og medicinske arbejdspladser?

arrow I 11. time: Flertal udskyder beslutning om genbrugscenter
28. april 2021 kl. 20:59 Opdateret: kl. 20:59
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?