11. april 2021
Det er utilstedeligt, at Socialdemokratiet bakker ud af J. Jensen-projektet 14 dage før, lokalplanen skal vedtages, skriver Peter Ingemann Bentsen fra Konservative. Pressefoto
Det er utilstedeligt, at Socialdemokratiet bakker ud af J. Jensen-projektet 14 dage før, lokalplanen skal vedtages, skriver Peter Ingemann Bentsen fra Konservative. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Hillerød Kommune vil være grøn, men stopper genbrugsprojekt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Hillerød Kommune vil være grøn, men stopper genbrugsprojekt
Hillerød - 07. april 2021 kl. 13:38
Af Peter Ingemann Bentsen, spidskandidat for Det Konservative Folkeparti til kommunalvalget, Granbakken 51, Hillerød

I morges (tirsdag 7. april, red.) fik jeg kaffen i den gale hals. Dagens topnyhed i Hillerød var, at Socialdemokratiet og dermed borgmester Kirsten Jensen ikke længere kan støtte op om firmaet J. Jensen A/S' planer om at bygge et topmoderne recycling-center på deres nuværende domicil i Uvelse.

arrow Læs også: Flere partier imod: Det ser sort ud for affaldscenter

Samlet set har sagsbehandlingen af J. Jensens planer været i gang i over 10 år. Derfor er det utilstedeligt, at Socialdemokratiet med borgmesteren i spidsen kun 14 dage før, lokalplanen skal vedtages, bakker ud af projektet! Det kan Hillerød Kommunes byråd ikke være bekendt over for erhvervslivet generelt og J. Jensen i særdeleshed.

Vi taler om en grøn virksomhed, som dels vil sikre genbrug af eksisterende materialer til gavn for bæredygtighed samt sikre, at giftige affaldsstoffer ikke bliver spredt i by og natur. Åbenbart er natur, klima og miljø for den røde fløj kun markblomster, diversitet og cykelstier. Når der er store miljøspørgsmål på dagsordenen, ryster de på hånden.

Ud over den grønne profil er J. Jensen også en stor lokal arbejdsplads, som giver arbejde til lokale familier, og i særdeleshed, arbejdspladser til mennesker med kortere erhvervsuddannelser. Hillerød har behov for J. Jensens arbejdspladser.

Det Konservative Folkeparti har naturligvis stor forståelse for de husejere, som bliver berørt af placeringen, men uanset hvor en virksomhed som J. Jensen planlægger at drive sin virksomhed, vil der være nogle, som vil mærke generne.

Det Konservative Folkeparti vil opfordre Socialdemokratiet til at tage en dyb indånding og komme til fornuft, inden lokalplanen om 14 dage skal slut-behandles på byrådsmødet.

Det Konservative Folkeparti vil stemme for lokalplanen.

arrow Borgmesterparti vil ikke støtte J. Jensens udvidelsesplaner
06. april 2021 kl. 17:30 Opdateret: kl. 14:48
arrow S: Nej til J. Jensens planer i Uvelse
06. april 2021 kl. 16:23 Opdateret: kl. 16:23
arrow 600 underskrifter i protest mod affaldscenter
13. februar 2021 kl. 05:46 Opdateret: kl. 23:22
Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?