8. maj 2021
Niels Arp-Hansen giver ikke meget for direktør i C4 Erik Helmer Pedersens syn på sagen om J. Jensens mulige udvidelse. Foto: Allan Nørregaard
Niels Arp-Hansen giver ikke meget for direktør i C4 Erik Helmer Pedersens syn på sagen om J. Jensens mulige udvidelse. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Erhvervschefen er usaglig i sit syn på mulig udvidelse af J. Jensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Erhvervschefen er usaglig i sit syn på mulig udvidelse af J. Jensen
Hillerød - 11. april 2021 kl. 20:41
Af Niels Arp-Hansen, Nørre Herlevvej 4, 3540 Lynge

Erik Helmer Pedersen, chef for C4, udtaler sig i lørdagsavisen usagligt og udemokratisk om J. Jensens forsøg på at få en udvidelse igennem i Uvelse. Man skulle næsten tro, at han var ansat der.

arrow Læs også: DEBAT: Arrogant og udemokratisk erhvervsdirektør

Sagen har gået sig gang over en årrække, med »ja'er« og »nej'er«, ofte noget uigennemsigtigt, herunder er Fingerplans ændringen formuleret sådan, at man kan fortolke den som en »åbning« eller en »lukning« alt efter eget ønske.

Nu har lokalplansforslaget været i høring. Forvaltningen har ikke fundet noget væsentligt imod udvidelsen, men det er jo ikke overraskende. Forvaltningen er en del af det »system«, der ønsker sagen gennemført, og som jeg på en efterårsjagt hørte omtalt som: »sagen er klappet af og det er spildt ulejlighed at gøre indsigelse«!

Heldigvis fungerer vores demokratiske proces. Vores borgmester har taget ansvar på en ordentlig måde ved selv at se på det faglige indhold i indsigelserne og lægge sin kurs derefter. Tak for det og til andre, der måtte det samme.

Jeg er selv erhvervsdrivende, tilfreds med kommunen, er nabo med 150 meter til J. Jensen og postnummer 3540 Lynge, som ifølge erhvervschefen ikke bør deltage i underskriftprotesten!

arrow DEBAT: Godt med genbrug - skidt beliggenhed
11. april 2021 kl. 20:37 Opdateret: kl. 20:37
arrow Erhvervschef: Politikere er ikke fair
10. april 2021 kl. 05:18 Opdateret: kl. 15:01
Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?