19. oktober 2021
Nikolaj Frederiksen (K) foreslår et fysisk valgmøde om Hillerød Forsyning. Arkivfoto: Mette Dolmer Thygesen
Nikolaj Frederiksen (K) foreslår et fysisk valgmøde om Hillerød Forsyning. Arkivfoto: Mette Dolmer Thygesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Debatmøde om Hillerød Forsyning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Debatmøde om Hillerød Forsyning
Hillerød - 10. oktober 2021 kl. 18:18
Af Nikolaj Frederiksen, byrådsmedlem for Det Konservative Folkeparti og kandidat til kommunalvalg og regionsrådsvalg

I en kommunal valgtid, hvor mange interessegrupper inviterer til debatmøder om politikkernes holdning til diverse emner, så savner jeg et debatmøde om Hillerød Forsyning.

Vi har de seneste par år læst og hørt om den ene skandale efter den anden. Der har været politianmeldelser, advokatundersøgelser, revisionsrapporter og fyringer af direktører, bare for at nævne nogle af de ting som har foregået.

Men vi har ikke hørt de valgte politikere eller kommunalvalgets kandidaters holdning til, hvordan et kommunalt ejet forsyningsselskab skal drives, eller hvordan de forholder sig til Hillerød Forsyning og dens omtale.

Der er ingen, som har været kritiske i forhold til alle de dispositioner og retningslinjer, man selv har vedtaget - som byråd og bestyrelse, men alle har alligevel været enig om, at det skulle laves om.

Vi står over for kæmpe investeringer i Fjernkøl, Dampværk og måske geotermisk varmekilder. Vi har iværksat udbud og alligevel aflyst, uden at vi kender omkostningerne ved dette.

Kan vi arrangere et fysisk debatmøde - med dem, som skal beslutte, hvad der skal ske? Det er jo forbrugernes eget selskab.

Rejser du til udlandet i år?