20. september 2021
Flere butikker har styrket deres markedsføring under nedlukningen, fortæller Mette Kragh Faurholdt, citykoordinator hos C4 og Hillerød Byforum. Foto: Kenn Thomsen
Flere butikker har styrket deres markedsføring under nedlukningen, fortæller Mette Kragh Faurholdt, citykoordinator hos C4 og Hillerød Byforum. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Citykoordinator: Vi skal tænke handelsliv på en ny måde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Citykoordinator: Vi skal tænke handelsliv på en ny måde

Detailhandlen har styrket deres markedsføring under coronanedlukningen.

Hillerød - 26. juli 2021 kl. 07:35
Af Ann-Sophie Meyer

Byens butikker står stærkere markedsføringsmæssigt, end de gjorde inden coronakrisen. For mange af butikkerne er blevet bedre til at markedsføre sig online. Det mener Mette Kragh Faurholdt, citykoordinator hos C4 og Hillerød Byforum.

arrow Læs også: Byens bedst bevarede hemmelighed? Underjordiske toiletter er åbnet igen

- Det er dejligt, at der er så mange butikker, der er begyndt at interessere sig for også at være synlige andre steder end bare i deres butik, siger citykoordinatoren og fortsætter:

- For vi bliver nødt til at tænke handelsliv på en ny måde. Der er en konkurrence fra internettet, som vi ikke kan undgå, og det, der ikke eksisterer på nettet, eksisterer ikke, siger hun.

Men selvom nedlukningen har haft postiv indvirkning på butikkernes markedsføring, så er der stadig et stykke vej endnu, før alt er tilbage ved det gamle, påpeger citykoordinatoren.

- Inden man jubler for meget, skal man huske, at butikkerne ikke har haft så mange måneder til at indhente den tabte omsætning, så der er stadig noget, der skal indhentes. For om lidt skal der betales moms, og den betaling har butikkerne godt nok fået udskudt, men det betyder jo ikke, at regningen ikke skal betales. Set i det lys, så er det jo stadig hårdt at have en butik eller en restauration, men isoleret set går det godt, siger Mette Kragh Faurholdt, som oplever, at der i Hillerød er en stigende bevidsthed fra de handlende om, at det er vigtigt at støtte op lokalt.

- Hvis ikke folk handler i byen, så forsvinder den jo. Handelslivet er en meget vigtig del af at holde liv i en by, så man skal værne om bylivet. Men det er der heldigvis en stigende bevidsthed om hos kunderne, slutter citykoordinatoren.

arrow Bænke i Helsingørsgade omdannet til kunstværker
28. april 2021 kl. 05:39 Opdateret: kl. 14:55
arrow En uge med åbne butikker: - Gensynsglæden har været stor
09. marts 2021 kl. 17:00 Opdateret: kl. 14:17
Synes du, at kommunen er der for dig?