22. oktober 2021
Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byråd sagde farvel til veteran

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byråd sagde farvel til veteran
Hillerød - 27. juni 2019 kl. 17:49
Af Janne Mulvad

Onsdag sagde Hillerød Byråd farvel og tak til Bente Claudi (K), som har bedt om at træde ud af byrådet. Den erfarne politiker fik mange rosende ord med på vejen fra sine kolleger i byrådet.

- Bente Claudi har været medlem af byrådet siden 1998. Du har især beskæftiget dig med skole, sociale forhold og sundhed. Du har deltaget i mange budgetforhandlinger og mange konstitueringsforhandlinger. Og så har du ved siden af arbejdet ligeså meget frivilligt. Det kendetegner dig, at du ikke bare altid har din hjerne med i det du gør, men du har også altid dit hjerte med i det du gør for os alle sammen. Rigtig mange tak for alt det, du har gjort for vores kommune, sagde borgmester Kirsten Jensen (S), som også overrakte en fin buket blomster til Bente Claudi.

Rikke Macholm (SF), sagde, at hun egentlig gerne ville stemme imod beslutningen om, at lade Bente Claudi forlade byrådet.

- Bente, tak for fantastisk samarbejde og engagement. Utallige gange er jeg blevet ringet op af Bente, som vil drøfte noget. Det er fordi, hendes hjerte banker, især for ældres vilkår, og du har været meget bekymret i forbindelse med budgetforhandlingerne mange gange, og den bekymring deler vi, sagde hun.

Klaus Markussen (V) ville ikke stemme imod, men hellere respektere Bente Claudis beslutning.

- Det har været en ren fornøjelse at samarbejde med dig, og vi håber, at vi får et ligeså godt samarbejde med Nikolaj (Frederiksen, red), som kommer til at sidde i din stol, når vi samles igen efter sommerferien.

Bente Claudi selv siger, at hun har det rigtig godt med beslutning, og hun takkede byrådet for den tid, hun har været med.

- Jeg har været rigtig glad for det. Det har været rigtigt spændende, også selv om der er mange ting, der ikke har lykkedes helt. Det sidste halvandet år har været meget specielt for mig - jeg har ikke tidligere oplevet, at vi har kunnet enes så godt i byrådet. Jeg synes det er enorm flot, at 26 ud af 27 kan have det så godt sammen og enes om så meget. Det har været en rigtig god måde at slutte på, sagde hun.

Bente Claudi blev ikke valgt ind i byrådet ved kommunalvalget i november 2017, men efter få måneder som suppleant for Dorte Meldgaard trådte hun atter ind i byrådet i juni 2018, da Dorte Meldgaard flyttede til Tyskland.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?