18. april 2021
Humøret var højt i Modesalonen Aroma i Helsingørsgade, hvor Marianne Haugaad Henriksen (til venstre) og Susanne Sylvest fredag formiddag var i fuld gang med at gøre klar til genåbningen på mandag. Foto: Martin Warming
Humøret var højt i Modesalonen Aroma i Helsingørsgade, hvor Marianne Haugaad Henriksen (til venstre) og Susanne Sylvest fredag formiddag var i fuld gang med at gøre klar til genåbningen på mandag. Foto: Martin Warming
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Butikker kan næsten ikke vente til på mandag: - Det bliver så skønt at se vores kunder igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Butikker kan næsten ikke vente til på mandag: - Det bliver så skønt at se vores kunder igen

Hillerøds butikker har travlt med at gøre klar til genåbningen på mandag - og de glæder sig

Hillerød - 26. februar 2021 kl. 13:50
Af Martin Warming

De fleste butiksejere kan næsten ikke få armene ned.

arrow Læs også: Cityformand: - Vi skaber den bedste handelsby, hvis vi står sammen

På mandag må de nemlig åbne deres butikker igen efter at have tvangslukket i snart tre måneder på grund af corona-pandemien.

Humøret var da også højt i Modesalonen Aroma i Helsingørsgade, da Hillerød Posten kiggede forbi fredag formiddag.

Her havde Marianne Haugaard Henriksen og Susanne Sylvest, der ejer tøjbutikken sammen, travlt med at gøre klar til genåbningen på mandag.

"Det er helt fantastisk dejligt. Vi mener, at vi kan genåbne forsvarligt. Vi er selv meget forsigtige, og vi ved fra tidligere, at vores kunder også er rigtig gode til at overholde alle corona-restriktionerne, så det bliver slet ikke noget problem," siger Marianne Haugaard Henriksen, der glæder sig til at komme i gang igen.

"Vi har holdt fuldstændig lukket i snart tre måneder. Vi har ikke en webshop eller click & collect, men til gengæld har vi brugt tiden på at rydde op, ordne og gøre klar til genåbningen. Det bliver så skønt at se vores kunder igen," lyder det fra Marianne Haugaard Henriksen.

Biografchef Thomas Øgard fra Nordisk Film Biografer i Hillerød hjalp fredag formiddag med at dele påskeliljer ud til Hillerød Cityforenings medlemmer. Foto: Martin Warming

Har været ulideligt

Også i den anden ende af byen er humøret højt hos Morten Buch, der har HL Mode og Wunder Wear.

Han brugte sin fredag formiddag på at hjælpe Hillerød Cityforening med at dele påskelilje ud til alle foreningens medlemsbutikker. Sammen med flag og røde løbere skal påskeliljerne pynter op i gaderne, når kunderne nu begynder at vende tilbage, og Morten Buch kan næsten heller ikke vente, til det bliver mandag.

"Det bliver så godt. Det glæder vi os sgu' til. Det har været ulideligt i de måneder, vi har holdt lukket, men vi har ikke kedet os. Vi har brugt tiden på at samle vores to butikker (Wunder Wear er rykket over ved siden af HL Mode, red.), og vi er klar med en masse forårsvarer," siger Morten Buch, der dog har én bekymring i forhold til genåbningen.

"Jeg håber, at alle tænker sig om og ikke begynder at arrangere udsalg eller forære det hele væk. Så bliver det bare én stor smittebombe. Jeg er slet ikke i tvivl om, at kunderne nok skal vende tilbage, men det skal foregå stille og roligt," siger han.

Morten Buch fra HL Mode og Wunder Wear er også klar til at byde kunderne velkommen tilbage fra på mandag. Foto: Martin Warming

arrow ByForum kæmper for bymidtens liv
09. februar 2019 kl. 05:39 Opdateret: kl. 18:21
arrow Bymidten skal give folk en god oplevelse
26. januar 2019 kl. 14:10 Opdateret: kl. 22:40
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?