21. november 2017
26 fodboldhold var med i ES Cup´ens indledende kampe. Her en situation i rækken for blandede hold. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

26 fodboldhold var med i ES Cup´ens indledende kampe. Her en situation i rækken for blandede hold. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Boldstævne i rusk og regn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boldstævne i rusk og regn
Hillerød - 14. september 2017 kl. 06:10
Af Niels Idskov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Våde baner flyttede ES-Cup fra FIFs baner og ud til Hillerød Stadion, men stævnet forblev en succes med op imod 350 deltagere og omkring 100 tilskuere til kampene i fodbold og rundbold. Turneringen er for erhvervsskolelever fra hele Nordsjælland inklusive Roskilde - heraf selvfølgelig en hel del fra Hillerød. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- For to år siden var der 15 hold med, sidste år var der 22 og i år er der 26, så det er vi godt tilfredse med, siger stævneleder Henrik Lund fra Firmaidræt Hillerød. Det var fjerde gang, at han var med til at arrangere og afvikle turneringen.

Han fortæller, at den helt store udfordring lå i tirsdagens aflysning og dermed flytning til Hilelrød Stadtion på Selskovvej.

- Vi plejer at holde stævnet på FIFs baner og dermed også tæt på firmaidrættens klubhus, men vi fik at vide, at banerne simpelthen var for våde, og med udsigten til en ny omgang regn onsdag måtte vi igang med at flytte. Ikke mindst Johnny Ptak her på Hillerød Stadion har gjort en stor indsats for at det skulle lykkes på så kort tid, fortæller Henrik Lund.

Stævnelederne fløjtede fodboldkampene på de fire kunstgræs- og en enkelt græsbane i gang kl. 9.45, og stævnet var slut ved 15-tiden - og det skete uden regnvejrspauser. Til gengæld var der enkelte hold, der gav op uden at fuldføre deres kampprogram.

- Eleverne vil hjem kl. 15, så sådan blev det, siger Henrik Lund.

Udover fodbold var der i år for første gang rundbold på programmet, og her var der deltagelse af syv hold.

- Der er flest piger med i rundbold, men de var også godt repræsenteret i fodbolden på mix-holdene, fortæller Henrik Lund.

Vinder i rundbolden blev Teknisk Gymnasium Hillerød, og de strøg også til tops i mix-fodbolden, altså for blandede hold. Til gengæld stod der i den grad Roskilde Tekniske Skole på drengefinalen i fodbold. Her leverede de begge hold til slutkampen, og med uafgjort i den ordinære spilletid, måtte afgørelsen findes på straffespark. »Tømrerne« vandt.

Kampene i Hillerød udgør en del af kvalifikationen til finalestævnet i ES-Cup i Fredericia 12. oktober, og her deltager vinderne i mix-fodbold og rundbold samt begge finalehold i drengenes fodboldturnering.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk