27. maj 2020
Hillerød Kommune må genåbne tre institutioner for at få plads til de mange børn, der ventes at skulle bruge en daginstitutionsplads. Foto: Allan Nørregaard
Hillerød Kommune må genåbne tre institutioner for at få plads til de mange børn, der ventes at skulle bruge en daginstitutionsplads. Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børneboom får Hillerød til at genåbne tre institutioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børneboom får Hillerød til at genåbne tre institutioner
Hillerød - 07. november 2019 kl. 04:03
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Over 90 børn kan frem mod april næste år få svært ved at få en vuggestueplads i det centrale Hillerød, fordi der mangler pladser i kommunens daginstitutioner. Nu har Hillerøds Børn, Familie og Ungeudvalg besluttet at fremrykke planerne om at genåbne tre institutioner i kommunen og sætte arbejdet i gang hurtigst muligt. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Skarp kritik af udflytterbørnehave

- Det kommer lidt som en overraskelse, at presset kommer så hurtigt, så nu sætter vi vores planer i gang lidt hurtigere, siger formanden for Børn, Familie og Ungeudvalget, Peter Frederiksen (V).

Ifølge udvalgsformanden vil genåbningen af de tre institutioner betyde, at kommunen kan følge med og anvise alle børn en plads. Forældrene kan dog få langt til børnenes daginstitution.

- Vi har svært ved at opfylde, at man kan få en plads inden for tæt afstand, og det er allerede sådan i dag, at vi nogle gange er nødt til at tilbyde pladser, der ligger et stykke væk, siger udvalgsformanden, der dog understreger, at kommunen har pengene på plads.

- Det er positivt, at pengene allerede er bevilget. Det havde været værre, hvis det var helt nye penge, vi skulle finde, siger Peter Frederiksen.

arrow Børn og ældre skal bo side om side
14. december 2019 kl. 04:17 Opdateret: kl. 15:36
arrow Børnepanik: Ny pavilloninstitution på vej
05. december 2019 kl. 04:21 Opdateret: kl. 15:44
arrow Dagtilbud skal udvides for 50 mio
07. august 2019 kl. 09:53 Opdateret: kl. 16:24
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?