21. oktober 2018
I år kom første udgave af Ladies Mud Race. Næste års udgave af løbet er nu sat til salg, og der er stor interesse for billetterne. Foto: Allan Nørregaard
I år kom første udgave af Ladies Mud Race. Næste års udgave af løbet er nu sat til salg, og der er stor interesse for billetterne. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billetter rives væk til Ladies Mud Race

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billetter rives væk til Ladies Mud Race
Hillerød - 05. december 2017 kl. 11:27
Af Tore G. C. Rich
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selvom starten til den 2. udgave af Ladies Mud Race i Hillerød først går den 14. september 2018, så blev der i det første døgn solgt knap 800 starter af de udbudte 1200. Det oplyser Firmaidræt Hillerød.

Ladies Mud Race er et såkaldt OCR (Obstacle Course Racing), også kaldet et forhindringsløb, over cirka otte kilometer med en række både opbyggede, men også naturlige forhindringer igennem ild, vand og ikke mindst mudder.

- Det er et løb, hvor de fleste ikke deltager for at vinde, men for at have det sjovt samtidig med at det er udfordrende. Derfor vil der med garanti også i 2018 være mange udklædte hold, og fælles for alle er, at holdene løber efter devisen: alle ud - alle hjem, fortæller ruteansvarlig Christian Friis i en pressemeddelelse.

Det er ikke kun i Hillerød, at billetsalget har fart på. Fra de tre øvrige løbsbyer, Fredericia, Aarhus og Odense, er der pt. salg af cirka 50 starter om dagen, og løbsleder Peder Bisgaard spår derfor, at der bliver udsolgt inden længe.

I Hillerød er der omkring 250 startnumre tilbage.

Som noget nyt som følge af en stor efterspørgsel vil der i 2018 også være afterparty efter løbet i stil med den fest, der plejer at være der, når mændene har løbet Xtreme Mandehørm.

- Teltet til festen er der, konceptet er der, og der er masser af »Rigtige Mænd« til at varte de mange ladies op, og mon ikke at pigerne kan lave en ligeså god fest som drengene har haft de senere år, siger Peder Bisgaard.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk