17. april 2021
Frank Borgen Baltzer er vild med nye udfordringer og derfor tøvede han ikke med at springe til, da Bauhaus i Hillerød søgte ny varehuschef. Pressefoto
Frank Borgen Baltzer er vild med nye udfordringer og derfor tøvede han ikke med at springe til, da Bauhaus i Hillerød søgte ny varehuschef. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bauhaus får ny varehuschef med store ambitioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bauhaus får ny varehuschef med store ambitioner
Hillerød - 25. februar 2021 kl. 17:30

Frank Borgen Baltzer bliver ny chef i Bauhaus i Hillerød. Med sig har han erfaring fra en lignende stilling i Føtex

arrow Læs også: Erik Helmer efterlyser samlet strategi for industrikvarteret

Ledelse Bauhaus i Hillerød har fået en ny varehuschef med store ambitioner om at skabe et byggevarehus med landets bedste service. Frank Borgen Baltzer brænder for ledelse, fællesskab og Hillerød, som han stolt kalder sin by. Som varehuschef i Bauhaus får han mulighed for at kombinere netop de tre passioner.

Siden Frank Borgen Baltzer som 21-årig bagermester fik ledelsesansvar, har han været optaget af, hvordan man motiverer kolleger til at yde den bedste service for kunderne lyder det i en pressemeddelelse til Hillerød Posten.

"Vi lever af vores kunder, og som ansat i en detailhandel er det kort og godt vores fornemste opgave at give kunderne så god en service, at de får lyst til at komme igen," fastslår Frank Borgen Baltzer, der er stor fan af Hillerød, hvor han er født og opvokset og bor med kone og tre døtre.

Megafed kultur

Jobbet som varehuschef er ikke nyt for Frank Borgen Baltzer. De seneste fire år har været varehuschef i Føtex i Hillerød, hvor han sammen med resten af butikken flere år i træk er blevet kåret til 'Årets varehus' i kæden egne interne konkurrence.

"Jeg elsker udfordringer og sprang til, da Bauhaus søgte en ny varehuschef, fordi jeg synes, at kulturen i Bauhaus er megafed. Her er man helt nede på flade fødder, og det kan jeg lide. Samtidig med, at jeg føler, at jeg kan gøre en forskel her," siger han ifølge pressemeddelelsen og fortsætter:

"Som leder er jeg hellere på gulvet end på kontoret, fordi jeg gerne vil gå forrest og vise mine kolleger, at jeg lever og ånder for stedet."

Gejst, vilje og vildskab

Frank Borgen Baltzer forventer ikke, at alle kolleger lever og ånder for deres arbejde, som han selv gør. Men han forventer, at alle møder glade ind på arbejde, og at alle er klar til at gå en ekstra mil for at servicere både kunder og kolleger.

"Mine kolleger skal turde tro på, at de kan gøre en forskel. De skal turde satse og henvende sig til kunderne, hvis de ser, at de kan hjælpe med at gøre indkøbet og dagen bedre. Jeg synes, at de tre ord gejst, vilje og vildskab dækker mine forventninger til mine kolleger," fortæller Frank Borgen Baltze fortsat i pressemeddelelsen.

Som leder gennem mange år har Frank Borgen Baltzer opdaget værdien af at fejre succeser og lære af problemer.

"Vi skal huske at styrke fællesskabet ved at fejre store og små succeser i dagligdagen. Det er jo vildt motiverende for alle at samles om noget positivt. På den anden side skal vi også tale om problemerne og uheld, for at vi hele tiden kan blive klogere og endnu bedre til at leverer god service," siger Frank Borgen Baltzer, der tror på, at Bauhaus i Hillerød bliver Danmarks bedste byggevarehus til service.

tln

arrow J. Jensen ønsker store butikker
15. januar 2021 kl. 06:40 Opdateret: kl. 15:54
arrow Populær plantemarked-kæde vil til Hillerød
01. december 2020 kl. 17:31 Opdateret: kl. 12:32
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?