1. oktober 2020
I en måned har BR i Slotsarkaderne været lukket. Butikken genåbner nu.
I en måned har BR i Slotsarkaderne været lukket. Butikken genåbner nu.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: BR i Slotsarkaderne genåbner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BR i Slotsarkaderne genåbner
Hillerød - 20. februar 2019 kl. 10:16
Af Camilla Bjørkman Aagaard

Den kendte lille fætter med bjørneskindshuen gør comeback i Hillerød. Efter at butikken har været lukket i Slotsarkaderne siden den 28. december, genåbner Salling Group butikken i Slotsarkaderne i løbet af foråret. Åbningen i Hillerød er en af 15 BR-åbninger rundt omkring i landet og indtil videre den eneste i Nordsjælland. I alt genåbner 25 BR-forretninger, har Salling Group tidligere oplyst.
Inden butikken er helt klar, skal der ansættes medarbejdere til BR-butikken.

arrow Læs også: Fætter BR genåbner i Næstved Megacenter
Stor positiv interesse

Hos Salling Group, som har overtaget BR-brandet efter det konkursramte TOP-TOY, har man set frem til at kunne afsløre de første nye butiksplaceringer.
– Vi glæder os til at åbne i Hillerød, hvor vi, i lighed med mange andre danske byer, har mærket en meget positiv interesse fra både borgere og butikslivet i byen. Derfor glæder vi os også over, at vi allerede nu har fået en masse gode ansøgninger fra kommende kolleger, der gerne vil arbejde i en BR-butik. Det er jo hele grundlaget for at kunne drive gode butikker, fortæller kædens nyudnævnte chef Charlotte From i en pressemeddelelse.
Hun fortsætter:
– BR-brandet står stærkt blandt danskerne, og vi er kun blevet bekræftede i, hvor stor betydning BR har for danske børn og børnefamilier. Med de nye butikker vil vi skabe gode oplevelser for børn, som det kun er muligt i fysiske butikker, hvor de fleste danskere har minder med Fætter BR. Vi åbner også i løbet af foråret en stærk webshop, som man kan besøge, udenfor butikkernes åbningstid.
BR-kæden arbejder lige nu benhårdt på at gøre klar til åbningen i Hillerød. Varerne skal registreres, butikken skal indrettes, legetøjet skal fordeles fra lageret og pakkes ud. Og ikke mindst skal der, i samarbejde med de nye ansatte, planlægges et brag af en åbningsfest.

En blåstempling af byen

Hos Slotsarkaderne glæder Center Manager Simon Hansen sig over, at butikken genåbner. Han kalder det et stort skulderklap, at Hillerød er med i første runde af genåbningerne.
- Det er i hvert fald en blåstempling af Hillerød og Slotsarkaderne som markedsplads, at vi er med i første bølge, og at det har været vigtigt at få den her butik med. Det giver os en stærkere regional position, for flere vil køre til Hillerød, fordi der netop ikke er mange legetøjsbutikker tilbage i området, siger han.
Han håber, at kunderne vil støtte op om butikken, når den åbner.
- Fætter BR står enormt stærkt i forbrugernes bevidsthed, og det er et brand, som rigtig mange kender og er vokset op med. Så vi håber, at alle børnefamilierne i området bliver glade for, at den nu åbner igen.

Salling overtog BR

Det var efter en dårligt julesalg, at TOP-TOY i slutningen af december annoncerede en lukning af samtlige Toys’R’Us- og BR-butikker i Danmark, efter at virksomheden gik konkurs. Efterfølgende indgik Salling Group, der blandt andet står bag kæderne, føtex, Bilka, Netto, Wupti.com og Salling Stormagasiner, en aftale med kurator i konkursboet om køb af TOP-TOY’s samlede danske varelager samt rettigheder til at anvende BR-navnet på det danske marked.
Salling Group har efterfølgende uafhængigt af konkursboet ført individuel forhandling med udlejere landet over om ledige butikslokaler. Det er disse forhandlinger, som nu har mundet ud i 25 nye butiksåbninger.

arrow BR åbner i Taastrup
26. februar 2019 kl. 10:51 Opdateret: kl. 10:51
arrow Nu er det afgjort: Fætter BR er færdig med byen
26. februar 2019 kl. 10:23 Opdateret: kl. 10:23
arrow Sjællændere får glæde af nye BR-butikker
26. februar 2019 kl. 09:47 Opdateret: kl. 10:13
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?