7. april 2020
Håndværkerne er ved at lægge sidste hånd på multihallen, og torsdag offentliggøres navnet på arenaen. Illustration: Årstiderne Arkitekter
Håndværkerne er ved at lægge sidste hånd på multihallen, og torsdag offentliggøres navnet på arenaen. Illustration: Årstiderne Arkitekter
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Arena skaffer hovedsponsor i fem år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arena skaffer hovedsponsor i fem år
Opdateret 17. september 2019 kl. 16:53
Hillerød - 17. september 2019 kl. 15:20
Af Janne Mulvad
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På falderebet inden Hillerøds nye multiarena skal tages i brug, er det lykkedes Frederiksborgcentret at få en aftale med en såkaldt navnepartner. Arenaen skal derfor ikke hedde Arena Hillerød, men opkaldes efter navnepartneren, som offentliggøres ved et pressemøde i morgen.

arrow Læs også: Se billeder og video: 3000 publikummer overværede generalprøve for Royal Stage

Det er en glad, men fåmælt direktør i Frederiksborgcentret, Carsten Larsen, der fortæller, at aftalen gælder fem år.

- Jeg er sindssygt glad. Det betyder, at nu kan jeg sætte endnu et flueben ved de ting, der skal til for, at vi kan få en fornuftig drift i vores arena, siger direktøren, som for nyligt måtte til Hillerød Kommune med hatten i hånden for at få øget det årlige driftstilskud på grund den store ekstraregning på 26 millioner kroner for byggeriet af arenaen. Økonomiudvalget skal i dag drøfte ønsket om et yderligere årligt tilskud på 350.000 kroner.

Udover navnepartneren har mere end 100 samarbejdspartnere allerede tegnet flerårige kontrakter, og det forventes, at flere vil komme til.

Carsten Larsen kunne dog godt ønske sig, at også Nordsjælland Håndbold, som skal have arenaen som hjemmebane, sammen med hallerne i Helsinge og Helsingør, kom i mål med at finde en hovedsponsor.

- Vi mangler en hovedsponsor til Nordsjælland Håndbold. Det har ikke så meget med arenaen at gøre, men håndbolden er alligevel en vigtig del af det hele. Det vil betyde meget for håndboldens drift, og har de ikke så stor succes, vil interessen ikke være så stor for arenaen. Det er lettere at bakke op om et hold, der har succes, siger han.

Netop Nordsjælland Håndbold bliver de første, der tager arenaen og de op til 3000 tilskuerpladser i brug ved et offentligt arrangement, når klubben møder Kolding i den bedste herrerække fredag 22. november.

Inden den officielle åbning af arenaen den 7. januar, kan der også blive plads til en koncert, som dog ikke er fastlagt endnu.

Arenaen, som et par dage endnu hedder Arena Hillerød, er en 8.800 m2 stor bygning med plads til 3.000 siddende tilskuere, sportsvandrerhjem, ni skybokse, VIP-lounge med plads til 250 spisende gæster, mødelokaler og en foyer på 700 m2.

arrow FrederiksborgCentret tager nye navne efter drikkevarer
20. november 2019 kl. 17:00 Opdateret: kl. 17:00
arrow Nordsjælland fylder ny arena
19. november 2019 kl. 22:34 Opdateret: kl. 23:04
arrow Hjemløs teatertrup får eget hus
09. november 2019 kl. 08:53 Opdateret: kl. 16:23