18. maj 2021
Anders Greis fra De Uendelige Historier gav første sang i salgsafdelingen på Frederiksborg Amts Avis. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Anders Greis fra De Uendelige Historier gav første sang i salgsafdelingen på Frederiksborg Amts Avis. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Arbejdspladser og institutioner overrasket med sang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arbejdspladser og institutioner overrasket med sang
Hillerød - 28. oktober 2015 kl. 09:18
Af Tore G. C. Rich

Det er altid en særlig oplevelse at komme helt tæt på en dygtig musiker, der helt alene, og fysisk tæt på en giver en sang og spiller guitar til. Det oplevede medarbejderne tirsdag på Frederiksborg Amts Avis i Slotsgade, da de var blandt de 20 arbejdspladser, institutioner og skoler i Hillerød, der havde takket ja til Klaverfabrikkens tilbud om en gratis sang som optakt til litteraturfestivalen Ordet Er Løs, der begynder i dag. Tre grupper turnerede rundt: Klaverfabrikkens kor, tre sangskrivere fra Klaverfabrikkens sangskriverklub Red Hill Songwriters samt Anders Greis fra De Uendelige Historier og Maria Højgaard Jensen.

arrow Læs også: Anders skrev sang om ramadan til højskolesangbogen- blev kaldt landsforræder

De to sidstnævnte besøgte avisen klokken 13.00 sammen med lederen af Klaverfabrikken Live Jens Jepsen. Forinden havde de blandt andet spillet på et plejecenter, biblioteket og C4, der alle i forvejen havde tilmeldt sig, skriver avisen.

- Vi spillede også for en, vi mødte på græsplænen foran Frivilligcentret. Han havde sovet på en bænk og var lige stået op, fortalte Jens Jepsen i avisens salgsafdeling, inden Anders Greis og Maria Højgaard Jensen tog over.

arrow Koncert fortæller uendelige historier
25. august 2015 kl. 05:47 Opdateret: kl. 16:39
arrow Folks personlige historier bliver til musik
24. juni 2015 kl. 05:52 Opdateret: kl. 22:42
Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?