19. oktober 2019
Sanne Salomonsen, Anne Linnet og Lis Sørensen kommer også til Hillerød, når de i 2019 tager på turné sammen for første gang i 38 år. Pressefoto
Sanne Salomonsen, Anne Linnet og Lis Sørensen kommer også til Hillerød, når de i 2019 tager på turné sammen for første gang i 38 år. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anne, Sanne og Lis spiller på Posen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anne, Sanne og Lis spiller på Posen
Hillerød - 10. december 2018 kl. 05:54
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klaverfabrikken præsenterer fredag den 23. august Anne, Sanne og Lis på Posen. Der er naturligvis tale om de tre garvede musikdronninger Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen, som tidligere på året annoncerede arena-koncerter i 2019.

At de tre kvindelige artister, der tilsammen har skabt et utal af hits, også kommer til Hillerød for at spille noteres med stolthed af arrangørerne fra Klaverfabrikken og Klub Frivillig.

- Vi er ovenud stolte over at kunne trække så store navne til Hillerød. Bare tanken om et feststemt og forventningsfuldt publikum der mødes med tre musikere, som har sat så store aftryk på os alle sammen, giver os gåsehud og kuldegysninger allerede nu. Vi vil gøre, alt hvad vi kan for at sikre, at rammerne for både artister og publikum er helt perfekte, så det kan blive en magisk aften med udsigt til sø og slot. En fællesskabsoplevelse som kun musik kan skabe, siger Jens Jepsen, der er daglig leder af Klaverfabrikken.

Når Anne Linnet. Sanne Salomonsen og Lis Sørensen går på scenen i 2019 er det 38 år siden, de sidst optrådte sammen alle tre og små 40 år siden de indledte samarbejdet i Anne Linnet Band, som udgav to lp'er. Men allerede inden da havde Anne Linnet og Lis Sørensen spillet sammen i Shit & Chanel, og sidenhen har de spillet sammen på kryds og tværs i forskellige konstellationer.

Listen af hits, som de tre kvinder står bag - alene eller sammen - er alenlang, og tilsammen har Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen udgivet mere end 75 regulære albums. Så de kommer ikke til at mangle materiale, når de skal finde repertoiret til de kommende koncerter.

De har dog allerede besluttet, at grundstammen bliver sange fra deres fælles tid i Anne Linnet Band, som de vil krydre med hits fra deres respektive solokarrierer.

Som det tidligere er blevet offentliggjort, spiller Mads Langer på Posen dagen inden Anne, Sanne og Lis-koncerten, torsdag den 22. august. I den kommende tid afsløres flere navne til sommerens minifestival i Hillerøds bymidte.

- Der vil i løbet af 2019 blive offentliggjort yderligere to artister, hvoraf en er lokal. Så der venter publikum en aften med en masse musik. Både artister, der er i opstarten af deres karrierer, og så en finale fyldt med fællessang, nostalgi og nye minder til fremtiden, siger Jens Jepsen.

Billetterne til koncerten med det kvindelige trekløver sættes til salg mandag den 10. december klokken 10 i dag. Der er i alt 2500 billetter til salg.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede