19. april 2019
Foto: Mangor & Nagel
Foto: Mangor & Nagel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alt bliver leje: Goldschmidt bygger 1300 lejeboliger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alt bliver leje: Goldschmidt bygger 1300 lejeboliger
Hillerød - 19. september 2018 kl. 09:28
Af Janne Mulvad
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alle boligerne på det kommende Frederiksbro i udkanten af Hillerød bliver lejeboliger. Det fortæller Mikael Goldschmidt Holding i en pressemeddelelse.

arrow Læs også: To veje for hotel på Markedspladsen

- Jeg har besluttet igangsættelse af byggeriet med det sigte at opføre det for egen regning og til evigt eje. Vi er et stort privatejet ejendomsselskab med vores hovedbesiddelser beliggende i København city, Hellerup og Ringsted, og jeg føler, at tiden nu er inde til at udvide vores ejendomsinvesteringer til også at omfatte denne store investering i Hillerød, fordi byen med sit store vækstpotentiale har gjort det attraktivt at foretage denne ejendomsinvestering, skriver Mikael Goldschmidt, som også skriver i pressemeddelelsen, at når hele bydelen er fuldt udviklet, vil der være investeret cirka 4 milliarder kroner i Frederiksbro.

Byggeriet af de første boliger begynder om få uger. Det er 86 rækkehuse, der bliver bygget først, og senere på året begynder byggeriets 2. etape, som blandt andet rummer to højhuse på hver 15 etager.

Allerede i februar kunne MGH fortælle, at den første etape af byggeriet, 86 rækkehuse, vil blive opført som lejeboliger, men nu står det altså klart, at hele det nye boligområde bliver lejeboliger. Det følger udviklingen i Hillerød, hvor de fleste boligprojekter er lejeboliger, og også en generel udvikling på boligmarkedet, hvor flere og flere efterspørger lejeboliger.

MGH kan endnu ikke oplyse, hvad det kommer til at koste at bo i Frederiksbro, da der først er indflytning i de første rækkehuse i foråret 2020. MGH oplyser dog, at udlejningspriserne bliver konkurrencedygtige i forhold til markedet i Hillerød.

Nyopførte lejeboliger i Hillerød kan lejes ud til priser på op til 1600 kroner pr. kvadratmeter pr. år. The Hill ved Hillerød Station er nu fuldstændig udsolgt, og her betaler lejerne mere end 15.000 kroner om måneden for en lejlighed med to soveværelser. Næsten alle de nybyggede lejligheder på Nordre Jernbanevej, som er ejet af PFA, er lejet ud. Man kan dog stadig nå at flytte ind i en 4-værelseslejlighed i stueetagen til 13.300 kroner om måneden, eller en 3-værelses på øverste etage til knapt 13.000 kroner om måneden, kan man se på lejlighedernes hjemmeside.

arrow Forslag: Hotel bygges i fire-fem etager
23. november 2018 kl. 03:16 Opdateret: kl. 21:32
arrow Nyt forslag til hotel på Markedspladsen
20. november 2018 kl. 03:16 Opdateret: kl. 19:58
arrow Politikere afviser hotelprojekt
07. november 2018 kl. 15:55 Opdateret: kl. 16:08

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede