27. marts 2019
Den nye direktør Jesper Lindgreen (til venstre) og ARCnordics indehaver, Peter Lindholm inspicerer et af rådgivningsfirmaets seneste projekter ? 94 boliger i centrum af Hillerød. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Den nye direktør Jesper Lindgreen (til venstre) og ARCnordics indehaver, Peter Lindholm inspicerer et af rådgivningsfirmaets seneste projekter ? 94 boliger i centrum af Hillerød. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: ARCnordic udvider og ansætter ny direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ARCnordic udvider og ansætter ny direktør
Hillerød - 09. juli 2018 kl. 10:23
Af Camilla Bjørkman
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

ARCnordic, der tidligere hed Tegnestuen Møllestræde, kan nu også tilbyde totalrådgivning indenfor projektering, byggeledelse og bygherrerådgivning. Tiltaget sker for at imødekomme det stadigt stigende ønske blandt bygherrer om en »one entry« relation, hvor man undgår de traditionelle udfordringer med delt rådgivning mellem arkitekter og ingeniører.

- Vi ønsker naturligvis at følge med tidens og vores bygherrers behov, og samtidig ser vi muligheder for betydelige kvalitetsløft. Det sker ved, at vi fremover frit kan samle alle rådgivningsfag i én og samme projekteringsgruppe, så man bogstaveligt talt sidder i samme kontor, selv om man samarbejder på tværs af fag - arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører sammen, siger ARCnordics indehaver, Peter Lindholm i en pressemeddelelse.

Han overlader nu noget af den daglige ledelse til den nyansatte direktør, Jesper Lindgreen, der kommer fra en stilling som chef for Orbicons Nordsjællandsafdeling.

- Tanken er ikke ny, men vi har i et par år søgt efter den helt rette person til at løfte os ind i en ny tid, siger Peter Lindholm, der er meget begejstret over, at Jesper Lindgreen har takket ja til jobbet.

- Med ansættelsen af Jesper er det en drøm der går i opfyldelse. På én gang får vi en erfaren og visionær leder og samtidig er Jesper en velanset person i branchen med et umådeligt stort netværk af kunder og samarbejdspartnere. At han så ydermere fungerer som både voldgiftsdommer og skønsmand validerer jo blot hans kvaliteter, siger Peter Lindholm, der fremover kan koncentrere sig mere om projektudvikling, salg og strategisk udvikling.

Man mærker også tydeligt, at Jesper Lindgreen som nytiltrådt direktør ser store vækstpotentialer i ARCnordic.

- Det er skønt at træde ind i en virksomhed, hvor der er styr på forretningen og sund økonomi. Det betyder, at jeg fra dag ét kan fokusere på optimering af processer og udvidelse af vores kompetenceområder, siger Jesper Lindgreen, inden han kommer ind på et af de emner, der tydeligvis betyder mest for ham:

- For mig har kundeoplevelsen altid været i fokus. Man skaber kun gode kundeoplevelser med professionel og helhedsorienteret rådgivning, og netop det at være helhedsorienteret får vi nu en hel unik mulighed for at opfylde. Alle bygherrer, store som små, vil opleve, at alle opgaver løses "in house" med ansvarsfølelse for både den store sammenhæng og den lille detalje.

Jesper Lindgreen får da også noget at se til, især her i starten, hvor der skal rekrutteres nye medarbejdere.

- Vi har allerede den første lille håndfuld nye medarbejdere på plads, men vi har masser af opgaver i ordrebøgerne, så vores mål om 30 medarbejdere inden udgangen af 2019 skal vi nok nå, slutter Jesper Lindgreen.

ARCnordic skiftede sidste år navn fra Tegnestuen Møllestræde. ARC er initialerne på tegnestuens stifter, Aage Rønde Christensen. Samtidig er ARC naturligt udledt af det engelske »architect« og ARC betyder også bue, hvilket er en af de stærkeste konstruktioner i byggeri. Nordic refererer til de stolte nordiske arkitektur- og designtraditioner, som tegnestuen idenficerer sig med, forklarede Peter Lindholm i februar sidste år.

- Både tiden og vi selv er vokset fra det gamle navn. Vi har i de senere år gennemgået en rigtig positiv udvikling og er nu en moderne virksomhed med cirke 20 ansatte. Derfor synes vi også, at vores navn skal afspejle denne profil, sagde Peter Lindholm dengang.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede