19. oktober 2019
Så er navnet på Arena Hillerøds 300 kvadratmeter store VIP-lounge fundet: Volkswagen Hillerød Lounge. Fra venstre ses salgschef Henrik Parbst, FrederiksborgCentret og fra Volkswagen Hillerød salgschef Thomas Christiansen, servicechef Morten Skjønberg Larsen og filialchef Carlo Bendtsen. Foto: Erling Madsen
Så er navnet på Arena Hillerøds 300 kvadratmeter store VIP-lounge fundet: Volkswagen Hillerød Lounge. Fra venstre ses salgschef Henrik Parbst, FrederiksborgCentret og fra Volkswagen Hillerød salgschef Thomas Christiansen, servicechef Morten Skjønberg Larsen og filialchef Carlo Bendtsen. Foto: Erling Madsen
Foto: Erling Madsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbningsdag for ny Arena på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbningsdag for ny Arena på plads
Hillerød - 18. april 2019 kl. 05:27
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den officielle åbningsdato for Arena Hillerød er nu fastlagt til tirsdag den 7. januar.

Og når den 8800 kvadratmeter store arena åbner, vil den store VIP-lounge være forsynet med navneskiltet Volkswagen Hillerød Lounge.

Loungen bliver et stort og centralt område med plads til op mod 350 spisende gæster; eksempelvis som optakt til Nordsjælland Håndbolds hjemmekampe, koncerter eller teaterforestillinger.

- Vi har meget stor succes med, at vores Restaurant F tilbyder en middag inden et arrangement, og med den nye lounge får vi fortrinlige forhold - og da der bliver en forbindelse til den eksisterende bygning, kan vi også bruge de hidtidige lokaler til spisning ved meget store arrangementer, siger direktør Carsten Larsen, FrederiksborgCentret.

Flere end 80 sponsorer har foreløbig tegnet samarbejdsaftaler med Arena Hillerød til en værdi af knapt syv millioner kroner - og flere er på trapperne.

Én af de nye samarbejdspartnere er Volkswagen i Hillerød, som samtidig lægger navn til loungen.

- Vi kommer til at bruge Arena Hillerød både ved offentlige og vore egne arrangementer; både for kunder og medarbejdere, fortæller filialchef Carlo Bendtsen.

Carsten Larsen fremhæver, at en samarbejdsaftale med Arena Hillerød udover særarrangementer også giver adgang til en lang række af de øvrige arrangementer i FrederiksborgCentret, der årligt besøges af flere end 1,1 million gæster:

- Med den store spændvidde, vi har, er det noget virksomhederne kan bruge til alle kunder og medarbejdere. Det er ikke forbeholdt dem, der »kun« interesserer sig for idræt, siger Carsten Larsen.

Arena Hillerød rummer blandt andet 3000 siddepladser, VIP-lounge og skybokse, 2632 kvadratmeter gulvareal. Ved koncerter kan der skabes plads til 4000 gæster. Et sportsvandrehjem med ti værelser med 40 senge giver også mulighed for eksempelvis træningssamlinger. Og så bliver der administration for FrederiksborgCentret og Nordsjælland Håndbold.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede