15. august 2020
Direktør i Ejendomsselskabet Baunetgården ApS, Torben Nyegaard Olesen har interesseret fulgt med i Museum Nordsjællands arkæologiske undersøgelser af grunden. Nu kan arbejdet med at få byggemodnet grunden fortsætte. Foto: Kim Rasmussen
Direktør i Ejendomsselskabet Baunetgården ApS, Torben Nyegaard Olesen har interesseret fulgt med i Museum Nordsjællands arkæologiske undersøgelser af grunden. Nu kan arbejdet med at få byggemodnet grunden fortsætte. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 26 grunde udbydes til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

26 grunde udbydes til salg
Hillerød - 10. august 2018 kl. 04:51
Af Camilla Bjørkman Aagaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For første gang i ni år vokser Alsønderup med et nyt kvarter, der skal bestå af 26 parcelhuse.

arrow Læs også: Seminarium ombygges til lejeboliger

Museum Nordsjælland har netop i denne uge afsluttet sine undersøgelser af det 25.000 kvadratmeter store område på Baunevej mellem Baunetgården og boldbanerne ved Hillerød Vest Skolen, som en gruppe investorer med tilknytning til Alsønderup og Hillerød har købt for at udstykke til boliger.

- For to-tre år siden besluttede kommunen, at grunden skulle sælges, og i efteråret 2016 blev den udbudt til salg. Vi var så en gruppe med relation til Hillerød, der godt kunne tænke os at købe grunden. Måske var vi det bedste bud, måske var vi det eneste bud. Vi fik i hvert fald grunden, og vi har så brugt lang tid på at få lavet en lokalplan, fortæller direktør i Ejendomsselskabet Baunetgården ApS, Torben Nyegaard Olesen.

Investorgruppen består foruden Torben Nyegaard Olesen, der repræsenterer Nordsjællands Ejendomskontor, af ejer af ERA Biler Erik Johannessen, direktør i HHM A/S Svend Pedersen, direktør i Danbolig Sønderberg/Nielsen Søren Nielsen, juletræsproducenter Carsten og Flemming Lynge Nielsen, Henrik Østergaard samt Joald Grüning.

De 26 grunde er nu til salg, og to er allerede solgt. Grundene varierer i størrelsen fra 473 til 870 kvadratmeter og koster mellem 945.000 og 1.195.000 kroner.

- Idegrundlaget bag udstykningen er, at det nu er muligt at købe en grund og bygge et hus til en god pris. Alsønderup ligger godt, og man kommer hurtigt til både Hillerød og København, hvis man arbejder der. Grundene ligger midt i et rekreativt område med en fredet bakketop i nærheden og stianlæg og skole lige ved siden af. Det er det eneste område, der bliver udstykket i Alsønderup, siger Torben Nyegaard Olesen.

Han mener, at området passer godt til både yngre børnefamilier og ældre, der er interesseret i en grund på i gennemsnit 5-600 kvadratmeter med fællesarealer og en naturbeskyttet sø rundt om.

Da kommunen i 2016 besluttede at sælge grunden, vakte det stor glæde hos formanden for Lokalrådet i Alsønderup, Hans Henrik Mortensen:

- Jeg synes, det er alletiders. 24-25 nye familier vil være med til at styrke både børneinstitutionen og skolen i Alsønderup, understøtte købmanden og også gavne Kulsviergården og idrætsforeningen, ja lokalsamfundet i sin helhed, sagde Hans Henrik Mortensen i 2016.

Også Sparekassen Sjælland-Fyn bakker op om det nye boligområde. Banken tilbyder finansiering af grundene til nul procent i rente i to år.

- Vi vil gerne være med til at udvikle lokalt, så det giver god mening for os at støtte op på den her måde. Det passer godt til vores gyldne regel i vores forretningsmodel om at bidrage til at gøre lokalområdet til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed. Vi synes, at det giver rigtig god mening, at der kommer en udstykning i Alsønderup, siger Sten Weibel, filialdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn.

arrow 106 nye lejligheder på vej i Hillerød
25. november 2019 kl. 13:43 Opdateret: kl. 15:43
arrow Byggehøjde i centrum splitter politikere
11. september 2019 kl. 06:02 Opdateret: kl. 14:35
arrow Lokal investor vil bygge ved Markedspladsen
13. august 2019 kl. 09:55 Opdateret: kl. 16:07
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?