17. maj 2021
Politiets kriminalteknikere var fredag formiddag til stede på en parkeringsplads på Gammel Frederiksborg i Ny Hammersholt.
gallery icon

Se billedserie

Politiets kriminalteknikere var fredag formiddag til stede på en parkeringsplads på Gammel Frederiksborg i Ny Hammersholt.
Foto: Byrd/Steven Knap
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt
Hillerød - 26. februar 2021 kl. 12:49
Af Martin Warming

Nordsjællands Politi har anholdt og sigtet en 23-årig mand fra Hillerød, efter at politiet fredag morgen modtog en anmeldelse om voldtægt fra en 21-årig kvinde.

Den 21-årige kvinde, der også er fra Hillerød, har forklaret til politiet, at hun var udsat for en voldtægt fredag morgen, umiddelbart inden hun ringede til politiet klokken 7.32.

Henriette Døssing, der er pressekoordinator ved Nordsjællands Politi, vil ikke sige noget om, hvor voldtægten skulle have fundet sted, men politiets kriminalteknikere har i løbet af formiddagen været til stede på en parkeringsplads på Gammel Frederiksborg i Ny Hammersholt.

"Vi har anholdt en formodet gerningsmand, der nu er sigtet i sagen. Han skal afhøres i løbet af eftermiddagen, og så tager politiet stilling til, om han skal fremstilles i grundlovsforhør," fortæller Henriette Døssing.

Den 23-årige mand blev anholdt klokken 9.30.

arrow Læs også: Sigtelse: Tvang 21-årig ind i bil og voldtog hende på bagsædet
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?