24. marts 2019
En 20-årig mand fra Hillerød er tiltalt for voldtægt af en blot 14-årig pige.
En 20-årig mand fra Hillerød er tiltalt for voldtægt af en blot 14-årig pige.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 20-årig tiltalt for voldtægt af 14-årig pige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20-årig tiltalt for voldtægt af 14-årig pige
Hillerød - 11. oktober 2018 kl. 11:26
Af Camilla Fræhr Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 20-årig mand fra Hillerød er tiltalt for voldtægt af en blot 14-årig pige. Han blev onsdag eftermiddag fremstillet for en dommer i Retten i Hillerød, men sagen er endnu ikke afsluttet.

Episoden skulle have fundet sted på opholdsstedet Teglgårdslund den 2. maj omkring klokken 15, hvor den 20-årige ifølge anklageskriftet brugte vold for at tvinge sig til samleje. Han sad overskrævs på hende, mens han rev hendes bukser og trusser af og fastholdte hende med sine arme og ben. Han tvang sig herefter til oralsex, mens han stadig sad overskrævs på pigens bryst og derefter samleje. Alt imens den 14-årige pige både skulle have sagt "nej", "stop", "det er ikke sjovt" og ydet fysisk modstand.

Dørene blev lukket, da den 14-årige onsdag eftermiddag skulle afgive forklaring.

Men tiltaltes version af forløbet er anderledes, end hvad der står beskrevet i anklageskriftet. Han mindes nemlig ikke, at han har haft samleje med pigen, og han nægter sig skyldig i tiltalen.

Ifølge tiltaltes forklaring, skulle han mødes med sin ven på Teglgårdslund, hvor vennen bor, men fordi vennen lige skulle ordne nogle sager, så går tiltalte ned og til deres fælles veninde, som også bor samme sted. Hun har besøg af den 14-årige pige på dette tidspunkt. Veninden forlader rummet, så tiltalte og den 14-årige er alene på værelset.

- Det virker som om, der er en stemning mellem os (ham og den 14-årige, red.), og hun gerne ville et eller andet. Det ender med, hun rør mig på skridtet udenpå bukserne, og det udvikler sig, så jeg får oralsex. Efter kort tid kommer vores veninde tilbage og henter en trøje, og hun griner bare af os, siger han og fortsætter:

- Vi når ikke at blive færdige, før hun kommer ind igen anden gang. Vi stopper og hygger og har det sjovt, så kommer min ven, og så smutter vi, siger den 20-årige, da han afgiver forklaring i retten.

Under tiltaltes forklaring havde han problemer med at huske præcist, hvad der var sket, hvilket skyldes forskellige diagnoser og hans livshistorie, som hans støtteperson ikke vil komme nærmere ind på. Han ændrede derfor også forklaring nogle gange undervejs.

Tiltalte og den 14-årige pige har lært hinanden at kende igennem en fælles veninde, og det var også hos hende, de mødtes denne eftermiddag.

Forinden mødet den 2. maj mellem den 20-årige og 14-årige på venindens værelse, har den 14-årige sendt intime billeder til den 20-årige, og ifølge tiltalte selv lagt op til at ville noget seksuelt.

Derudover har den 14-årige udgivet sig for at være ældre, end hun er ifølge den tiltalte. Men det nægter den fælles veninde at tro på, til trods for hun under vidneforklaringen fortalte, at hun et langt stykke af vejen har betvivlet den 14-åriges påstand om voldtægt.

Sagen bliver afgjort den 19. november, hvor Frederiksborg Amts Avis vil følge op på sagen.

Læs mere om sagen i Frederiksborg Amts Avis

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede