8. august 2020
Arbejdet på grunden er i fuld gang, og i 2020 står 100 nye lejligheder klar her bag ved Jensens Bøfhus. Foto: Allan Nørregaard
Arbejdet på grunden er i fuld gang, og i 2020 står 100 nye lejligheder klar her bag ved Jensens Bøfhus. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 100 lejligheder opføres bag bøfhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

100 lejligheder opføres bag bøfhus
Hillerød - 07. november 2018 kl. 03:08
Af Camilla Bjørkman Aagaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Arbejdet med at få klargjort jorden til det kommende lejlighedsbyggeri er ved at være færdigt, og G.V.L. Holding A/S går snart i gang med selve byggeriet af de 100 lejligheder, der skal opføres på grunden bag Slotskroen, der i dag huser Jensens Bøfhus.

arrow Læs også: Seminarium ombygges til lejeboliger

De 100 lejligheder får navnet Slotsengen på grund af placeringen mellem Slotsgade og Munkeengen, oplyser DADES.

De nye boliger er tegnet af arkitekt Claus Bjarrum og videreudviklet med projektforslag af Arkitema Architects. DADES overtager ejendommene som et nøglefærdigt projekt fra sælgerne Adapter ApS og G.V.L. Holding A/S i begyndelsen af 2020. Newsec Datea vil stå for udlejning og administration af de kommende boliger.

Projektet består af ni huse i tre-fem etager med cirka 100 lejeboliger i størrelsen 65-120 kvadratmeter samt 65 tilhørende p-pladser.

- Vi ser frem til at investere i endnu et attraktivt boligprojekt i Hillerød og glæder os over at være med til at udvikle Hillerøds bymidte. Slotsengen bliver et flot og varieret byggeri, der vil fremstå som en integreret del af det gamle Hillerød. Vi synes, det er et meget attraktivt boligprojekt med en meget central og attraktiv beliggenhed. Det bliver opført i meget høj kvalitet, for det fortjener området også med den markante beliggenhed, siger Boris Nørgaard Kjeldsen, administrerende direktør i DADES.

Kendt i Hillerød i forvejen
De nye boliger får ligesom de omkringliggende bebyggelser en bymæssig karakter med variation i størrelse, etager, farver og taghældning, og de bygges op omkring sluttede gårdrum med grønne planter og træer. DADES har endvidere lagt vægt på, at ejendommen bliver opført i mursten med tilhørende tegltag for at passe ind i det eksisterende bybillede.

DADES er ikke nogen ny spiller på boligmarkedet i Hillerød. De står også bag de nye lejligheder på Slangerupgade.

- Det byggeri har vi meget gode erfaringer med, så vi vurderer, at der vil være god efterspørgsel efter disse boliger på Slotsengen. Det bliver familievenlige boliger i en størrelse og pris, hvor almindelige familier godt kan være med. Vi oplever, at der har været en rigtig fin og stor efterspørgsel på lejlighederne i Slangerupgade, og derfor invisterer vi igen i boliger i Hillerød, siger Boris Nørgaard Kjeldsen.

arrow 106 nye lejligheder på vej i Hillerød
25. november 2019 kl. 13:43 Opdateret: kl. 15:43
arrow Byggehøjde i centrum splitter politikere
11. september 2019 kl. 06:02 Opdateret: kl. 14:35
arrow Lokal investor vil bygge ved Markedspladsen
13. august 2019 kl. 09:55 Opdateret: kl. 16:07
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?