1. april 2020
Den tidligere skovfogedbolig Strøgaardsvang på Fruebjergvej 5, lige ved Gribskov, er sat til salg.
gallery icon

Se billedserie

Den tidligere skovfogedbolig Strøgaardsvang på Fruebjergvej 5, lige ved Gribskov, er sat til salg.
Foto: Freja Ejendomme
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stats-ejendomme sat til salg for millioner i Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stats-ejendomme sat til salg for millioner i Hillerød

Statslige ejendomme på Fruebjergvej og Tjærebyvej er kommet på markedet

Hillerød Posten - 23. januar 2020 kl. 14:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En tidligere skovfogedbolig, en villa og en landbrugsejendom er blandt de statslige ejendomme, som er blevet sat til salg gennem Freja Ejendomme.
Det er i alt 22 ejendomme, som er kommet på markedet, fra staten - og det handler om vidt forskellige typer af ejendomme spredt over hele landet.

I Hillerød Kommune er der sat tre ejendomme til salg, blandt andet den tidligere skovfogedbolig Strøgaardsvang på Fruebjergvej 5, lige ved Gribskov. Selve hovedhuset på ejendommen er på 150 kvadratmeter og er opført i rødgyldne mursten med stråtag, og hertil udlænger på cirka 440 kvadratmeter. Ejendommen har et jordareal på godt en tønde land – helt præcist 6.316 kvadratmeter, oplyser Freja Ejendomme.

Ejendommen kommer fra Naturstyrelsen og koster seks millioner kroner.

arrow Læs også: Skeletter vælter ud af skabene på Elværket
Naboejendomme til salg

Også to naboejendomme på Tjærebyvej 18 og 19 i Hillerød er sat til salg.

De ligger i et område udpeget til skovrejsningsområde, og derfor har Naturstyrelsen i samarbejde med Hofor opkøbt disse to ejendomme sammen med en lang række andre ejendomme i årenes løb. Herefter bliver landbrugsjorden omlagt til natur og skov og bidrager dermed ikke kun til at øge landets samlede natur- og skovarealer, men også til at beskytte drikkevandsreserver og tilbyde bynære, rekreative områder.

Nummer 18 er en beboelsesvilla på 150 kvadratmeter opført i 2008 i trækonstruktion med tag belagt med betonsten. Ejendommen ligger som en koteletgrund med indkørsel fra Tjærebyvej og koster 2.995.000 kroner.

I nummer 19 finder man en landbrugsejendom, som består af stuehus og staldbygninger samt lade/maskinhus, og som stammer fra 1939. Den koster 5.995.000 kroner.

11 på Sjælland

I alt har Freja Ejendomme sat otte ejendomme i Jylland, 11 på Sjælland og en på henholdsvis Fyn, Læsø og Samsø til salg.

Ejendommene kommer denne gang fra Naturstyrelsen, Forsvaret, Bygningsstyrelsen, Landbrugsstyrelsen, Udlændingestyrelsen og Vejdirektoratet. Mdt

arrow Gymnasieelever optræder med musical
24. januar 2020 kl. 14:27 Opdateret: kl. 13:27