27. september 2020
Nordsjælland Håndbold oplever, at sponsorerne hænger på - trods coronakrisen. Her er det Bruno Riis-Nielsen fra Sparekassen Sjælland-Fyn, som skriver under på en ny Guldpartner-aftale sammen med Carsten Larsen i Royal Stage. Pressefoto: Erling Madsen
Nordsjælland Håndbold oplever, at sponsorerne hænger på - trods coronakrisen. Her er det Bruno Riis-Nielsen fra Sparekassen Sjælland-Fyn, som skriver under på en ny Guldpartner-aftale sammen med Carsten Larsen i Royal Stage. Pressefoto: Erling Madsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sponsorer bakker op om Nordsjælland Håndbold - trods nedrykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sponsorer bakker op om Nordsjælland Håndbold - trods nedrykning

Kun få af Nordsjælland Håndboldklubs sponsorer er faldet fra, efter klubben er rykket ned i 1. division. Klubbens økonomi er dog afhængig af, at coronarestriktioner ophæves

Hillerød Posten - 19. juli 2020 kl. 07:56

Trods Coronakrise og nedrykningen fra Ligaen til 1. division oplever Nordsjælland Håndbold stadig opbakning fra deres sponsorer.

arrow Læs også: Nordsjælland Håndbold glæder sig over flere tilskuere

Klubben har mistet 10 ud af lidt over 100 sponsorer - og de 10 mistede sponsorer skyldes udelukkende coronakrisen, fortæller salgschef Tomas Havris Lundgaard i en pressemeddelelse:

"I det hele taget har vi fået rigtig positiv respons, og sponsorerne vurderer, at den værdi, håndbolden giver dem, er lige så stor i 1. division," udtaler han.

Klubben ser også opbakningen ved, at flere sponsorer har valgt at forlænge med to år i stedet for ét år, ligesom nogle har valgt at opgradere deres aftaler.

Sparekasse-støtte

Senest i uge 29 skrev Sparekassen Sjælland-Fyn under på en ny aftale:

"Det er vigtigt for os at støtte lokallivet i Nordsjælland, og her spiller Nordsjælland Håndbold en vigtig rolle i at skabe et fællesskab, hvor folk kan mødes om idrætten. Samtidig er det vigtigt for os at være en del af stærke, lokale netværk, og også på det punkt står Nordsjælland Håndbold stærkt. Derfor er det også helt naturligt, at vi også i den kommende sæson støtter op om klubben som Guldpartner," forklarer sparekasse-direktør Bruno Riis-Nielsen i pressemeddelelsen.

Han ser frem til også i den nye sæson at invitere kunder og medarbejdere til at overvære hjemmekampene.

Dermed er alle seks Guldpartnere med igen i den nye sæson, som starter til september: Gribskov Kommune, Helsingør Kommune, Hillerød Kommune, HHM A/S, Nordtag og Sparekassen Sjælland-Fyn.

Corona-restriktioner

Kassemester Hans Peter Dueholm er også en optimistisk mand, selvom nedrykningen fra Ligaen betyder et fald i indtægterne på cirka en halv million kroner fra TV-kampene.

Han glæder sig over, at en række tiltag i sidste sæson betød, at gennemsnitstilskuertallet i de sidste fem hjemmekampe med publikum fordobledes fra 873 til 1.673 - og der er flere tiltag på vej i den kommende sæson. Men for at det kan give klubben indtjening, skal forsamlingsforbuddet hæves:

"Vi skulle meget gerne have 200-300 til VIP-arrangementet og 1.200 tilskuere derudover. KilometerJagten, som vi har udskudt fra foråret til oktober, er også meget vigtig for vores indtjening," udtaler han.

arrow Nordsjælland Håndbold møder Mors-Thy i 1/8-finale
20. august 2020 kl. 10:01 Opdateret: kl. 09:52
arrow Corona: Royal Stage aflyser kunstdage og messer
17. august 2020 kl. 14:14 Opdateret: kl. 14:11
arrow Nordsjælland Håndbold udvider satsning på talenter
10. juli 2020 kl. 14:07 Opdateret: kl. 08:47
Har debatten om sexisme taget overhånd?