18. januar 2021
SlotsArkaderne lancerer den nye app den 1. september. Arkivfoto
SlotsArkaderne lancerer den nye app den 1. september. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SlotsArkaderne lancerer ny shopping-app

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SlotsArkaderne lancerer ny shopping-app

SlotsArkaderne vil gøre shopping-turen mere personlig med en ny app

Hillerød Posten - 30. august 2020 kl. 10:30
Af Martin Warming

SlotsArkaderne vil nu endnu tættere på kunderne - og det skal ske med en ny app, som shoppingcentret lancerer den 1. september.

arrow Læs også: Late Night aflyst: - Vi vil hellere være på den sikre side

App'en hedder 'Slotsarkederne', og den kombinerer den digitale og fysiske shopping-oplevelse, skriver SlotsArkaderne i en pressemeddelelse.

På gåturen rundt i shoppingcentrets gange swiper fingrene taktfast gennem det endeløse Facebook-feed, tager billeder til Snapchat eller spiller spil på vores smartphones, der uomtvisteligt fylder mere og mere i vores hverdag. Men ifølge Nanna Sofie Madsen, der er Marketing Manager i SlotsArkaderne, er det ikke en tendens, vi behøves at frygte:

"I stedet byder vi teknologien velkommen og forsøger at bygge bro mellem den online og offline oplevelse. Og i shoppingcentre handler det om points, præmier og relevante tilbud - og vigtigst af alt: Gode oplevelser," siger Nanna Sofie Madsen i pressemeddelelsen.

Personlig tilbudsavis

I den nye app kan kunderne blandt andet vælge hvilke butikker, de ønsker at modtage tilbud og nyheder fra og på den måde skræddersy en personlig tilbudsavis.

"For SlotsArkaderne handler det om at skabe værdi for kunderne og give dem en god oplevelse - uanset om de er hjemme i stuerne eller besøger centret: De loyale kunder bliver også belønnet. Hver gang man besøger centret, får man nemlig ti point, som kan bruges til at indløse lækre præmier eller rabatter i vores butikker," fortæller Nanna Sofie Madsen.

Med app'en kan man også følge med i, hvad der sker i det lokale shoppingcenter.

"Man kan følge med og holde sig opdateret på kommende events såsom vores populære Late Nights og Fashion Days men også løbende aktiviteter i ferierne samt nyheder fra SlotsArkaderne", siger Nanna Sofie Madsen.

Velkomstpræmie

Endelig kan appen også bruges til informationsformål. Kunderne kan navigere sig gennem butikssiderne og finde kontaktinformation, åbningstider, links til hjemmesider og læse om de enkelte butikker.

"Vi vil lancere en app, som er attraktiv og spændende for vores kunder. Det skal være en app, som de gider at bruge - også på længere sigt. Det er derfor vores og butikkernes opgave at holde den interessant gennem gode tilbud og præmier som gør, at kunderne vælger at foretage deres handel og indkøb i SlotsArkaderne", slutter Nanna Sofie Madsen.

Som en velkomstpræmie kan kunderne få en flaske vand ved at downloade appen via en automat i SlotsArkaderne. Du finder vandautomaten ved Glitter.

arrow Turistinformationen har slået dørene op
12. juli 2020 kl. 13:51 Opdateret: kl. 08:49
arrow Cirka halvdelen af butikkerne i midtbyen er lukket
01. april 2020 kl. 13:53 Opdateret: kl. 13:39
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?