4. april 2020
Der var fastelavnsfest i slotsArkaderne søndag. Foto: Jan F. Stephan
gallery icon

Se billedserie

Der var fastelavnsfest i slotsArkaderne søndag. Foto: Jan F. Stephan
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Plys, Pippi og alle de andre slog katten af tønden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Plys, Pippi og alle de andre slog katten af tønden
Hillerød Posten - 24. februar 2020 kl. 16:00
Af Martin Warming
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vejret viste sig ikke ligefrem fra sin bedste side, men det ødelagde heldigvis ikke humøret hos de børn, der havde vovet sig uden for for at slå katten af tønden rundt omkring i kommunen i løbet af weekenden.

Se mange flere billeder fra nogle af fastelavnsfesterne i galleriet øverst i artiklen...

arrow Læs også: Ny frisørsalon: Få massage mens håret bliver vasket

Der var måske ikke så mange børn, som der plejer - i hvert fald ikke til de arrangementer, der blev holdt under åben himmel - men det er der måske ikke noget at sige til, når stormen raser og regnen høvler ned.

Ved SuperBrugsen i Ullerød blev der slået katten af tønden lørdag formiddag. Supermarkedet havde sørget for boller og varm kakao, som ungerne kunne varme sig på, og der var selvfølgelig også præmier til de bedst udklædte og kattekonger og dronninger.

Søndag var der fastelavnsfest i Truckhallen på Klavefabrikken, og her stod den på flamencodans og tøndeslagning. Flamencogruppen Arte Flamenco sørgede for underholdningen, inden der blev slået katten af tønden.

Også SlotsArkaderne havde inviteret til fastelavnsfest søndag. Her kunne børnene blive malet i ansigtet som en farlig tiger eller en sej pirat, inden de gik til angreb på tønderne. Bilka uddelte gratis fastelavnsboller og slik til alle børn, da tønderne var blevet slået ned.

Spejderne i Hillerød Syd, Kong Hardeknud Trop, afholdte for første gang fastelavnsfest på spejdergrunden på Amtsmandsvej 5 - lige bag Levuk og FrederiksborgCentret. Trods det særdeles våde vejr, var der mødt rigtig mange børn op for at slå katten af tønden. Der blev hygget med varm kakao og boller rundt om bålet efter tøndeslagningen. Spejderne havde fået hjælp af Rema 1000 på Milnersvej, Rodes og Føtex til fastelavnsfesten.

arrow Flere tusinde gymnaster indtager Royal Stage
25. februar 2020 kl. 05:00 Opdateret: kl. 17:38
arrow Så er byggeriet af den nye tandplejeklinik ved Byskolen i gang
24. februar 2020 kl. 07:30 Opdateret: kl. 17:38