15. august 2020
Simon Emil Ammitzbøll-Bille og Christina Egelund fra Partiet Fremad fik hjælp af de to tidligere byrådsmedlemmer i Hillerød Marco Oehlenschläger og Jonathan Schacht Halling Nielsen.
Simon Emil Ammitzbøll-Bille og Christina Egelund fra Partiet Fremad fik hjælp af de to tidligere byrådsmedlemmer i Hillerød Marco Oehlenschläger og Jonathan Schacht Halling Nielsen.
Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Partiet Fremad jagtede underskrifter i Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Partiet Fremad jagtede underskrifter i Hillerød

Simon Emil Ammitzbøll-Bille og Christina Egelund fra Partiet Fremad fik hjælp af lokale kræfter, da de samlede underskrifter i Hillerød

Hillerød Posten - 20. januar 2020 kl. 11:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det nye politiske parti Fremad var i lørdags på gaden i Hillerød for at samle underskrifter, så partiet kan komme på stemmesedlen ved næste folketingsvalg.

Med på gaden i Hillerød var partileder Simon Emil Ammitzbøll-Bille og medstifter Christina Egelund - og de fik hjælp af de lokale kræfter Marco Oehlenschläger og Jonathan Schacht Halling Nielsen, som begge har siddet i byrådet i Hillerød for Liberal Alliance.

Fremad skal samle små 21.000 underskrifter, for at partiet kan komme på stemmesedlen, når statsministeren udskriver valg næste gang. Kulden til trods var der mange hillerødanere, der stoppede op for at tale politik og give en underskrift, fortæller partiet.

arrow Læs også: Kvinde fik stjålet sin iPhone i SlotsArkaderne
Blander sig

Jonathan S. H. Nielsen har tidligere fortalt her i Hillerød Posten, at han har meldt sig ud af Liberal Alliance og ind i Partiet Fremad. Men om han kommer til at stå på en stemmeseddel til det kommende kommunalvalg, er endnu usikkert:

"Men jeg er da begyndt at blande mig på livet løs - det er da en start," fortæller han Hillerød Posten.

Marco Oehlenschläger har dog ikke skiftet parti - og er stadig næstformand i Liberal Alliance i Nordsjællands Storkreds:

"Jeg er en støtter og god ven af partiet Fremad og hjælper gerne partiet med at blive opstillingsberettiget til næste folketingsvalg. Ethvert parti, der trækker Danmark i en mere liberal retning, får min støtte," fortæller han.

Hvis man selv har lyst til at støtte opstillingen, kan man støtte på partiet hjemmeside www.partietfremad.dk. Mdt

arrow Politiet snuppede 19-årigs bil
21. januar 2020 kl. 10:46 Opdateret: kl. 10:46
arrow Charlotte lukker sin butik - kan ikke få det til at løbe rundt
21. januar 2020 kl. 05:47 Opdateret: kl. 14:47
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?