1. december 2020
Sidste år var der lang kø, da Outletland åbnede i Gallerierne. Men på grund af coronakrisen er åbningen i år udsat. Arkivfoto
Sidste år var der lang kø, da Outletland åbnede i Gallerierne. Men på grund af coronakrisen er åbningen i år udsat. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Outletland åbner i Gallerierne - på trods af storcenterregler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Outletland åbner i Gallerierne - på trods af storcenterregler

Børnetøjsoutlet har fået lov at åbne i storcentret Gallerierne, da der er direkte udgang til det fri

Hillerød Posten - 19. april 2020 kl. 09:30

Outletland, som kalder sig Danmarks største børnetøjsoutlet, åbner dørene for kunder i Gallerierne i Slotsgade.

arrow Læs også: Tre meter høj mur skal skyde op foran terrasser, når Gallerierne bygger nyt

Outletland skulle have åbnet i det stort set tomme shoppingcenter 31. marts, men på grund af regeringens tiltag mod coronavirussmitte ventede børnetøjsoutletten med at åbne, men på mandag slår de så dørene op - også selvom myndighederne har lukket for alle butikker i storcentre:

"Vi har været i kontakt med myndighederne, og da vi har direkte ind-/udgang til det fri samt kan overholde de krav, der er gældende, har vi fået grønt lys til at åbne," skriver Outletland i en mail til Hillerød Posten.

Sprit og afstand

Outletland åbner derfor på mandag den 20. april, men de giver kun adgang til en begrænset mængde kunder i butikken, hvor der også er opsat spritstandere og afsat afstandsmærker på gulvene.

Outletland åbnede også sidste år en midlertidig butik i Gallerierne, hvor der var folk i kø langt hen ad gaden på åbningsdagen. Det håber Outletland ikke gentager sig i år:

"Vi opfordrer alle vores kunder til at komme alene, og vi opfordrer folk til at sprede deres besøg ud over hele vores åbningsperiode og ikke til at komme på vores åbningsdag. Der er varer nok til alle, og vi skal sikre, at det bliver en god og tryg oplevelse for alle at handle her," skriver Outletland.

Der vil være varer fra flere end 35 brands i de 2.000 kvadratmeter store butikslokaler i Gallerierne, som Outletland åbner i. Som noget nyt fylder Outletland også butikken med legetøj til både store og små.

Outletland forventer at holde åbent i cirka en måned efter første åbningsdag, og hvis alt går godt, vil der være mulighed for at forlænge perioden med et slutsalg.

Mdt

arrow Gallerierne: Endnu en stor lejer er på vej
04. juni 2020 kl. 06:00 Opdateret: kl. 13:47
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?