1. oktober 2020
Katrine Bille, som er kendt fra DR Ramasjang, gæster Hillerød Bibliotek i efterårsferien. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Katrine Bille, som er kendt fra DR Ramasjang, gæster Hillerød Bibliotek i efterårsferien. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt efterårsprogram: Nick Hækkerup og Katrine Bille gæster biblioteket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt efterårsprogram: Nick Hækkerup og Katrine Bille gæster biblioteket

I efteråret byder Hillerød Bibliotekerne indenfor til en lang række arrangementer for både voksne, unge, familier og børn

Hillerød Posten - 11. august 2020 kl. 05:24

Hillerød Bibliotekerne har efterårsprogrammet klar - og de præsenterer en række arrangementer, der spænder utroligt vidt, fortæller de i en pressemeddelelse.

arrow Læs også: Dino'er på biblioteket har fået børn i gang med læsningen

Programmet byder blandt andet på debat om overvågning 28. september. Her deltager justitsminister og tidligere Hillerød-borgmester Nick Hækkerup, som mødes på scenen med tænketanksdirektør Jacob Mchangama til en publikumsinddragende frirumsdebat om, hvorvidt overvågning giver mere tryghed, og hvorvidt der er behov for mere overvågning.

Lørdag 3. oktober inviterer Hillerød Bibliotek til festivalen 'Ordet er Løs'. På programmet er hillerødforfatteren Carsten Müller Nielsen, som har vundet DR's Romanpris 2020, Hanne-Vibeke Holst i samtale med Mungo Parks teaterdirektør Anna Malzer, Ib Michael, krimiduoen Øbro & Tornbjerg i samtale med Hans Jørgen Bonnichsen, Pia Juul, Signe Gjessing og en bred palet Hillerøds skrive- og musiktalenter.

Børnefest

I børnebiblioteket har der hele sommeren været dino-tema, og det afsluttes med en kæmpe dino-fest 15. august, hvor der vil være "dino-tek", teater og koncert. Weekenden efter er der dukketeater for de mindste, når biblioteket byder indenfor til forestillingen "Bytte Bytte Købmand".

I efterårsferien fejrer Børnebiblioteket Pippi Langstrømpes 75 års fødselsdag. Derfor kommer Katrine Bille, der er kendt fra DR Ramasjang, forbi og giver den gas den 12. oktober. Hun læser højt af sine egne historier, synger sange, leger tingfinder og meget andet på ægte Pippi-maner.

Resten af efterårsferien står i Astrid Lindgrens tegn, og børnene kan lege i Pippis hus, Villa Villekulla, komme til Pippi-koncert, væve Astrid Lindgren figurer, lave perleplader, høre gode historier og dekorere deres helt egen Emil fra Lønneberg suppeskål.

Slægtsforskning for børn

Alle børn har en familie, og til "Slægtforskning for børn" den 7. november har børn fra Hillerød chancen for sammen med en voksen fra deres familie at se nærmere på deres familiehistorie. Man kan lave et familietræ og høre om, hvordan man levede i gamle dage. Man skal bare medbringe lidt oplysninger om ens familiemedlemmer, hvornår og hvor de er født. Frivillige fra Bibliotekets Slægtsforsknings Café står for arrangementet.

Senere i november er der børneteater i Truckhallen med den musikalske forestilling "1-2-3-nu" for de mindste.

Se det fulde program og køb billetter på bibliotekets hjemmeside hilbib.dk.

Mdt

arrow Lukket: Biblioteket har hul i taget
23. september 2020 kl. 05:42 Opdateret: kl. 13:54
arrow Corona-aflysning: Biblioteket udskyder minister-debat
21. september 2020 kl. 14:20 Opdateret: kl. 14:11
arrow Sensommerjazz med Vincent og Ploug på biblioteket
13. september 2020 kl. 05:01 Opdateret: kl. 10:31
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?